Sammenligning af WiFi Management

Sammenligning af Unifi Cloud Management

Basic

28 ,-

  • 2

Standard

48 ,-

  • 5

Professional

78 ,-

  • 10

Premium

98 ,-

  • 20

Business

128 ,-

  • 40

Enterprise

148 ,-

  • 80

 

Om Unifi Cloud Management

Mange små virksomheder har deres Access Point stående som en indbygget del af deres router, dvs. den boks der leverer internet til virksomheden. Denne enkelte boks kan sjældent levere et fornuftigt signal til alle brugere i hele bygningen, for slet ikke at tale om flere bygninger eller etager. Ofte ender WIFI routeren med at stå i et hjørne, langt fra hvor behovet er størst.

God WiFi kræver godt udstyr. Det kræver dog også planlægning. Der skal tænkes over udefrakommende støj, massive vægge og brugernes placering, alt sammen medtages i overvejelserne inden man fastmontere sine Access Points Det kan vi alt sammen hjælpe med. Det kræver dog også, at der er nogen som vedligeholder det og sikrer at det fungerer optimalt. Med en Unifi Cloud Management løsning er du sikret et optimalt trådløst netværk med den bedste dækning i hele din virksomhed. Vi hjælper dig med at analysere hvor og hvor mange Access Points din virksomhed har behov for og konfigurer det efter dine behov. Slut med irritation over dårligt signal og langsom internetforbindelse.

Patch, vedligehold og support

Vi sørger løbende for at alle Access Point har den nyeste firmware og derfor altid opdateret med sikkerhedsrettelser og sikret den bedste performance. Du kan holde fokus på din forretning og overlade det tekniske til os. Skulle du for behov for hjælp eller ønsker at ændre noget i dit trådløse netværk, så står vi klar til at assistere dig og kan nemt gøre det uden besøg på din adresse.
Du får selvfølgelig også selv adgang til din egen Cloud Controller og kan selv administrere alt, såfremt du har behov eller interesse.

Behov kan ændre sig

En virksomheds behov kan hurtigt ændre sig, enten ved ombygning, udvidelse eller øgede antal brugere på centrale lokationer. Med Unifi Access Points, kan du vælge mellem en række forskellige løsninger, nogle med højere båndbredde, nogle med længere rækkevidde til udendørs brug. Vi kan indkøbe og konfigerere Access Points for dig, så de er klar til at forbinde ved levering.

Kontakt os eller ring direkte på 70 28 66 00 for en uforpligtende snak omkring de mange muligheder der findes og hvordan vi kan hjælpe dig med et optimalt trådløst netværk.

Partner logos

Copyright © NHL Data ApS - Alle priser er angivet i DKK uden moms

Genveje