Unifi WIFI Cloud Management

Unifi WIFI Cloud Management

De fleste virksomheder har i dag brug for trådløse netværk, hvor et enkelt accesspoint ikke er tilstrækkeligt. Brugerne forventer stabilitet og service, og den IT ansvarlige ønsker nemt administration og overblik. Dette kan vi tilbyde.

NHL Datas Unifi Cloud Management løsninger er en prismæssigt attraktiv trådløs platform, der ikke kræver en dyr controller boks - men alligevel giver mange af de muligheder, som de store forkromede løsninger. Endvidere er det pakket ind i et let tilgængeligt, og ikke mindst forståeligt, webinterface hvor alle kan være med.

Så få kontrol over dit netværk i dag, med en Unifi Cloud Management løsning NHL Data og få indblik og overblik.

 

Systemet er yderst fleksibelt, og kan udvides næsten uendeligt, både indendørs og udendørs. Der kan tilføjes op til 4 forskellige trådløse netværk og kan håndtere VLAN. Derudover kan der opsættes gæstenetværk, så dine kunder og besøgende nemt kan komme på nettet, men uden adgang til jeres firmas netværk.

Systemet kommer endvidere med indikationer omkring jeres WIFI dækning, således at man kan forhindre "døde zoner".

I samme produktkategori kan tilsluttes kameraovervågning, VoIP telefonløsninger og sågar trådløse temperaturmålere. Alt rapporteres og administreres i samme management system. Her kan i altid se hvilke enheder som er online, samt hvor meget de benyttes. Man kan naturligvis også nemt blokere enheder fra netværket, skulle man ønske det.

Vi har stor erfaring med disse løsninger, så kontakt os for flere oplysninger. Se også vores forskellige pakker.

 

Partner logos

Copyright © NHL Data ApS - Alle priser er angivet uden moms

Genveje