Søg
Close this search box.

Bedst i Test 2019: ESET Antivirus

Hvis du søger et godt antivirusprogram – så behøver du ikke søge længere. Forbrugerrådet Tænk kårer antivirusprogrammet ESET som testvinder 2019. Det gør de bl.a. på baggrund af effektiv beskyttelse og brugervenlighed. Desuden findes programmet på dansk.

ESET Antivirus findes både til MAC, Android og Windows. ESET’s antivirus til Windows Internet Security får bl.a. bedømmelsen ’Meget god – 81%’, og ligger dermed i top når det kommer til antivirusprogrammer. Forbrugerrådet Tænk skriver bl.a.:

”ESET Internet Security har meget god antivirusbeskyttelse, og det er let at bruge. Det beskytter godt mod malware, ransomware og forsøg på phishing (tyveri af personlige oplysninger som kodeord og kreditkortoplysninger). ESET Internet Security et godt valg, hvis du gerne vil have et velfungerende program med danske menuer og forklaringer”.

Om ESET til Android skriver Forbrugerrådet Tænk også:

”ESET er en suveræn testvinder, som er brugervenlig og effektiv til at beskytte ens telefon eller tablet.”

Vi forhandler ESET

Som ESET partner og forhandler, kan NHL Data hjælpe dig til den helt rigtige løsning, hvad end du har hundredevis af ansatte eller kun er dig selv – så har vi pakken som passer. Kontakt os for et uforpligtende tilbud.

Du kan læse mere om Forbrugerrådet Tænk’s test her.

Få artikler på mail

Nysgerrig på mere?

Tag fat i os i dag – så ser vi sammen på, hvordan vi kan hjælpe dig med din it. 

Ring eller send os en besked.

Er du kunde og har brug for support, så ring eller send en mail på support@nhl-data.dk

Martin Dahlem - IT og Netværkssikkerheds Konsulent
Jesper Haggren - IT Konsulent - DevOps - Implementerings ekspert - Microsoft 365