EV SSL for NHL Data ApS

SSL EV certifikat med "grøn bar"

Vi har for nyligt udskiftet SSL certifikatet på vores hjemmeside (https://www.nhl-data.dk), samt på andre services, så som WebMail (https://webmail.nhl-data.dk), Mail Administrationen (https://webadmin.nhl-data.dk) og vores kundeportal (https://kunde.nhl-data.dk). Dette sker i forlængelse af vores forsatte fokus på at højne sikkerhedsniveauet for vores kunder.

Det handler om tillid!

Vi fandt det naturligt, i forbindelse med denne udskiftning, at indkøbe et Extended Validation (EV) certifikat til formålet. Modsat klassiske SSL certifikater, som udstedes til domænenavne, bliver EV certifikater nemlig udstedt til virksomheden. Der går således en længere valideringsprocess forud for udstedelsen, hvor virksomheden valideres for at være den korrekte entitet. Heraf navnet: "Extended Validation".

Som besøgende på vores hjemmeside og WebMail, kan du således have tillid til, at det er NHL Data ApS, som ejer den hjemmeside du besøger. Dette indikeres i form af en grøn bjælke ved adressebaren i browseren, hvorpå virksomhedens navn fremgår.

EV er "best-practice" for virksomheder, der ønsker at fremstå sikre over for deres kunder og interessenter. Det benyttes derfor af banker og andre hvor sikkerhed er en central del af kerneforretning.

Ønsker du at høre mere omkring EV og SSL samt hvordan det evt. kan bringe værdi i din virksomhed, så kontakt os endelig for en uforpligtende snak.

 

Partner logos

Copyright © NHL Data ApS - Alle priser er angivet i DKK uden moms

Genveje