Søg
Close this search box.

Office 365 ophører med at virke for Outlook 2007 brugere

Den nu over 10 år gamle Outlook 2007, er for længst blevet opgraderet hos langt de fleste brugere og virksomheder. Men som med meget andet software, kan den stadig findes på enkelte maskiner rundt omkring.

Brugere som kører Outlook 2007 vil fra den 31. oktober 2017 ikke længere kunne forbinde til Office 365. Dette har Microsoft for nyligt skrevet i en nyhed på deres hjemmeside, hvor den henviser Outlook 2007 brugere til enten at opgradere, eller benytte webmailen fremover.

Kort fortalt skyldes det at Microsoft teknisk lukker for den gamle måde at forbinde på fra Outlook til Office 365 ude i skyen.

Dette er ikke helt uventet. Microsoft har for vane at udfase supporten for gamle versioner af deres produkter. I forhold til Office 365 er det også meget naturligt, idet Office 365 først blev lanceret tilbage i 2011 – altså 4 år efter at Office 2007 kom på gaden.

Med et 10 år gammelt software produkt, er det måske alligevel også på tide med en opgradering. Alene for brugeroplevelsen. Der er trods alt sket en del ting siden dengang.

Office 365 brugere med Outlook 2007 på computeren, bør derfor hurtigst muligt få iværksat en opgradering. Det gøres nemmest ved at udvide den eksisterende Office 365 licens, til også at indeholde Office-pakken. Med en udvidet Office 365 licens kan man altid nemt hente den seneste Office pakke fra Microsoft, til installation på sin PC og/eller MAC – og dermed også den seneste Outlook version. Kontakt os for en snak om muligherne og hvad der passer til dit behov.

Bruger man Outlook 2010 bør man også overveje en opgradering, selvom det endnu ikke teknisk set er et krav fra Microsoft – men den nyeste version af Outlook fungerer bare bedre med Office 365.

Få artikler på mail

Nysgerrig på mere?

Tag fat i os i dag – så ser vi sammen på, hvordan vi kan hjælpe dig med din it. 

Ring eller send os en besked.

Er du kunde og har brug for support, så ring eller send en mail på support@nhl-data.dk

Martin Dahlem - IT og Netværkssikkerheds Konsulent
Jesper Haggren - IT Konsulent - DevOps - Implementerings ekspert - Microsoft 365