Detaljer

Platform til indrapportering af nøgletal

Platform til indrapportering af nøgletal
  • Kunde: Københavns Kommune
  • Kategorier: Webudvikling, Softwareudvikling
  • Teknologier: ASP.NET, C#, HTML, CSS, Javascript, Webforms, MySQL, jQuery, XML, XSLT, PDF generering

Opgaven

Vi har sammen med Københavns Kommune udviklet en web-baseret platform til indrapportering af regnskabs- og nøgletal for senere brug i en trykt rapport om kommunens årlige regnskab. Københavns Kommune havde brug for et meget fleksibelt system, der kunne rumme regnskabstal og budgettal trukket fra en intern DataWarehouse applikation, beregne afvigelser og give de enkelte forvaltninger muligheder for at kommentere på de enkelte tal, samt indrapportere om målsætninger og udførte aktiviteter. Samtidig skulle der holdes styr på hvem der måtte rette i hvilke tal, og det hele skulle foregå i en skabelon der med få klik kunne blive til et word-dokument til trykkeriet.

Platformen har kørt siden 2005, og er løbende blevet forbedret med ny funktionalitet for at imødekomme brugernes ønsker om en lettere arbejdsgang og for at leve op til mere nutidige browsere og standarder.

Vi bruger NHL’s løsning til indberetning af forklaringerne til kommunens regnskab. Her er det afgørende for os, at systemet er tilgængeligt for mange brugere, og samtidigt at der er klare begrænsninger for, hvad den enkelte bruger kan foretage sig i systemet. NHL giver os en løsning, det opfylder disse behov.

Samarbejdet om systemet er nemt. Vi leverer et stort data-sæt, der hurtigt læses ind i systemet, så vores forvaltninger, hurtigt efter at regnskabet er lukket, kan gå i gang med at arbejde med forklaringerne. Med så store datamængder som vi arbejder med, vil der altid være ting, der skal rettes til, her er NHL hurtige til at tilpasse og vi har en god løbende dialog, der understøtter, at systemet virker bedst muligt. Det vigtige for mig, er her, at jeg oplever at være i dialog med et menneske, der ikke kun taler system-sprog, men har fokus på at give en god oplevelse for både mig som administrator og min slutbruger.
Linnea Peitersen, Fuldmægtig, Center for Økonomi, Københavns Kommune

Partner logos

Copyright © NHL Data ApS - Alle priser er angivet i DKK uden moms

Genveje