Detaljer

Migrering af QXL.dk og QXL.no

Migrering af QXL.dk og QXL.no
  • Kunde: Lauritz.com
  • Kategorier: Driftsopgaver, Softwareudvikling, Infrastruktur
  • Teknologier: ASP.NET, C#, HTML, CSS, Javascript, Webservices, SOAP, MSSQL, VMware, ASP, VB6

Opgaven

I forbindelse med opkøbet af QXL.dk og QXL.no havde Lauritz.com behov for at oprette en klon af den kørende hardware platform i Zürich. Opgaven bestod i at få oprettet ny infrastruktur til såvel backend som frontend og få alle systemer og applikationer kompileret, konfigureret og testet. QXL platformen består af en bred række af programmeringssprog, alt fra VB6, klassisk ASP til C#, både ASP.NET, SOAP API'er med mere.

NHL Data leverede en alsidig senior konsulent, der både havde forståelse for den nødvendige infrastruktur, men også teknisk viden og erfaring med de mange teknologier som QXL platformen består af. Kombinationen af en senior udvikler, med dyb viden omkring infrastruktur var afgørende for projektets succes og det endte med en endelig migrering leveret før den planlagte dato. Efter migreringen benyttede vi NHL Data til at assistere med den daglige drift af QXL samt udvikling af nye mindre features og justeringer.

NHL Data er fagligt dygtige, har fokus på detaljen og vi havde et konstruktivt samarbejde under hele forløbet. Vi følte os trygge under hele projektet og vi giver dem vores varmeste anbefalinger.
Christian Braad, CIO/IT-direktør, Lauritz.com

Partner logos

Copyright © NHL Data ApS - Alle priser er angivet i DKK uden moms

Genveje