Detaljer

Responsiv hjemmeside til SlothMøller

Responsiv hjemmeside til SlothMøller
  • Kunde: SlothMøller
  • Kategorier: Webudvikling, Hosting, Umbraco
  • Teknologier: ASP.NET, C#, Razor, HTML, CSS, Javascript, MSSQL, Bootstrap

Opgaven

Vi har sammen med SlothMøller udviklet en ny hjemmeside, der understøtter SlothMøllers ambitioner om at fremstå som en moderne og indbydende organisation. Det gamle website havde nogle år på bagen, og trængte til en opfriskning - derfor tog vi en snak med medarbejderne og kortlagde hvad de havde brug for til en ny løsning, hvilken funktionalitet de ønskede og i samarbejde fandt vi frem til et grafisk udtryk der signalerer lethed, åbenhed og samtidig fremstår professionelt.

Websitet blev implementeret sideløbende med at indhold fra det gamle site blev omskrevet, og nyt indhold kom til - og midt i januar 2016 var websitet klar til release.

Det tekniske fundament er open source CMS platformen Umbraco - et .NET baseret CMS med stor fleksibilitet, som er vores foretrukne værktøj når det gælder denne type opgaver. NHL Data er certificeret Umbraco Solution Provider, med fire udviklere der er Umbraco Certified Professionals.

Vi har fået hjælp til at sætte vores nye hjemmeside op hos NHL Data.
Udover at slutproduktet fuldstændig svarer til vores forventninger, har den mest positive oplevelse i processen, været selve samarbejdet med NHL, der med hurtige tilbagemeldinger og løsninger på vores tekniske udfordringer – har sikret at forløbet med inddatering af informationer i platformen er forløbet fuldstændig glat – og i sync med vores behov
Sara Maria Brockelmann, PQ- og Markedsføringskoordinator

Partner logos

Copyright © NHL Data ApS - Alle priser er angivet i DKK uden moms

Genveje