Detaljer

System til indsamling af økonomiske nøgletal

System til indsamling af økonomiske nøgletal
  • Kunde: 6 By samarbejdet
  • Kategorier: Webudvikling, Softwareudvikling, Hosting
  • Teknologier: ASP.NET, C#, HTML, CSS, Javascript, JSON, Webforms, MySQL, jQuery, XML, PDF generering

Opgaven

Hvert andet år udgiver de 6 store kommuner i Danmark en fælles rapport, der sammenligner kommunernes udgifter på de store serviceområder. Formålet med rapporten er at give læseren mulighed for at vurdere forskelle og ligheder mellem kommunernes udgifter og serviceniveau, således kan rapporten danne fundament for videre analyser af omkostningsniveauer indenfor specifikke serviceområder, i specifikke kommuner.

Vi har udviklet løsningen i tæt samarbejde med Københavns Kommune, der havde store udfordringer med en meget manuel proces, og ønskede et web-baseret værktøj til at styre indsamling af nøgletal fra medarbejdere spredt i hele landet. Endvidere skulle systemet håndtere tekster, grafer og der skulle indbygges styring af rettigheder, så det var muligt at definere hvem der kunne skrive i de enkelte elementer.

Systemet har været anvendt til opsamling af nøgletal siden 2007, og er løbende blevet tilpasset moderne browsere, nye features ønsket af brugerne og tilpasninger i forhold til rapportering. NHL Data hoster systemet (nuværende og arkiverede versioner) på en dedikeret virtuel server.

Vi har haft et godt samarbejde med NHL Data om udvikling og vedligeholdelse af indberetningssystemet til 6-by nøgletal. Jan og NHL Data følger hurtigt op på vores henvendelser og løser de problemer der løbende opstår. Vi er godt tilfredse med samarbejdet og ser frem til at også at samarbejde med Jan og NHL Data fremover. 
Anders Rathleff Hansen, Esbjerg Kommune

Partner logos

Copyright © NHL Data ApS - Alle priser er angivet i DKK uden moms

Genveje