Detaljer

Website til MatchWork

Website til MatchWork
  • Kunde: MatchWork World Wide A/S
  • Kategorier: Webudvikling, Softwareudvikling, Umbraco
  • Teknologier: ASP.NET, C#, Razor, HTML, CSS, Javascript, JSON, Bootstrap

Opgaven

Vi blev kontaktet af MatchWork, da de havde brug for en udviklingspartner til at implementere et nyt website til deres virksomhed. MatchWork leverer backend-systemet til mange internationale kunders job-portaler, og har behov for en løsning der tilgodeser flere content-sprog, stor fleksibilitet og mulighed for fremtidige justeringer. Vi implementerede kundens ønsker i en Umbraco løsning, der blev lavet på basis af et eksisterende design fra et grafisk bureau. 

Websitet skulle naturligvis fungere i de mest almindelige browsere, og der var ligeledes fokus på at det fungerede på telefoner og tablets, hvilket vil sige at vi udviklede et responsivt design der både virkede på computere og på touch-devices.

NHL data er vores foretrukne partner, når det kommer til både mindre og større udviklings- og driftsopgaver. De sikrede bl.a. med stor succes, at vi skiftede hosting platform mellem to leverandører, og har udviklet vores nye hjemmeside, som har givet væsentligt flere besøgende og kundeleads. De står også for patching og andre fortløbende driftsopgaver, og tager stort ansvar for, at alt kører, som det skal. Et virkeligt dygtigt, fair og professionelt team, som jeg varmt kan anbefale til andre.
Karsten Wikke, Adm. direktør, MatchWork

Partner logos

Copyright © NHL Data ApS - Alle priser er angivet i DKK uden moms

Genveje