Detaljer

Analyse, rådgivning og migrering til ny infrastruktur

Analyse, rådgivning og migrering til ny infrastruktur
  • Kunde: MatchWork World Wide A/S
  • Kategorier: Driftsopgaver, Hosting, Infrastruktur
  • Teknologier: VMware, Windows Server, Linux, Microsoft Active Directory (AD), Netværk, Cisco, MPLS, Web, Internet Information Server (IIS), Netværk, SQL Server, Load balancing, Private Cloud

Opgaven

I et marked i vækst havde MatchWork i endnu højere grad brug for en skalerbar, fleksibel og højtydende hosting platform. Dette var ikke muligt hos den daværende leverandør, så MatchWork og NHL Data indgik en dialog med henblik på at afsondre markedet for mulige leverandører. Vi bistod i udarbejdelse af en teknisk kravspecifikation på en fremtidig platform, og stod i øvrigt for udførelse af hele udbudsprocessen indtil endeligt valg af leverandør. I alt 5 leverandører var i spil, og under udbudsprocessen blev det endvidere også klart, at der var et ikke ubetydeligt beløb at spare ved at skifte leverandør.

I slutningen af 2014 blev kontrakten med ny leverandør underskrevet, og henover de næste par måneder blev den gamle platform flyttet til en ny Private Cloud. NHL Data var primær ressource på denne migrering og stod for alt fra opsætning af netværk, firewall, virtuel platform og Windows Server til flytning/ændring af eksisterende applikationer. Sidst i Q2 2015 gik den nye platform live, og resultatet var, udover større mulighed for skalerbarhed og fleksibilitet, også en halvering af svartiden på MatchWork SaaS produkter.

NHL Data står i dag, sammen med MatchWork, for driften af platformen og videreudvikling af den. Vi er en aktiv sparringspartner ift. nye infrastruktur projekter samt at sikre, at platformen er optimeret og sikret ift. gældende normer og standarder.

NHL data er vores foretrukne partner, når det kommer til både mindre og større udviklings- og driftsopgaver. De sikrede bl.a. med stor succes, at vi skiftede hosting platform mellem to leverandører, og har udviklet vores nye hjemmeside, som har givet væsentligt flere besøgende og kundeleads. De står også for patching og andre fortløbende driftsopgaver, og tager stort ansvar for, at alt kører, som det skal. Et virkeligt dygtigt, fair og professionelt team, som jeg varmt kan anbefale til andre.
Karsten Wikke, Adm. Direktør, MatchWork

Partner logos

Copyright © NHL Data ApS - Alle priser er angivet i DKK uden moms

Genveje