Fortsæt til indhold

Opsætning af e-mail på Android

Denne guide er lavet på Android 7 på en Huawei P9 med EMUI 5 brugergrænseflade på engelsk. Den kan dog bruges til de fleste Android modeller og versioner, da informationerne i store træk er de samme.

Opsæt e-mailkonto på en Android telefon

1. Start med at tilføj en konto. Her vælges “Anden” (Other)
Opsætning af email på android

2. Indtast dernæst din mailadresse og dit kodeord

3. Vælg IMAP

android mailopsætning

4. Angiv serveren: mail.nhl-data.dk

5. Vælg Security type: SSL/TLS. Så bør porten også automatisk skifte til 993. Ellers gøres det manuelt. Tryk derefter på “næste”

Android7-05-768x1365
6. Herefter skal udgående server sættes op. Serveradressen er den samme: mail.nhl-data.dk og igen SSL/TLS på port 465. Der skal også sættes flueben i at server kræver login, samt angives brugernavn og kodeord (det samme som til indgående server). Tryk derefter på “næste”
android emailopsætning

7. Hermed oprettes kontoen. Nu er der blot tilbage at vælge, om du ønsker at det skal være din primære konto og om du vil modtage notifikatioer – samt hvor ofte den skal tjekke efter nye emails. Et eksempel kunne være som følger:

Android7-07-768x1365

Send os en besked

Vi ringer til dig hurtigst muligt. Du er velkommen til at ringe til os på 70 28 66 00.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Linda Degnbol Baltzersen
Lars Wiberg

Ja tak til e-mails fra NHL Data, som jeg til enhver tid kan melde mig fra igen. Jeg accepterer samtidig privatlivspolitikken og betingelser for behandling af mine personoplysninger.