Fjernsupport af Mobile Enheder

Fjernsupport af Mobilen

Har du en Android mobiltelefon, har vi mulighed for at fjernstyre denne. Dette er desværre ikke muligt med iOS enheder (iPhone, iPad mv).

Installation

For at vi kan forbinde til enheden, skal du først installere fjernsupport programmet. Det nemmeste er at installere det fra Google's play store.

Fjernsupport

Herefter kan du start QuickSupport app'en og du vilk få et ID som du kan give til os.

Fjern kontrol adgang

I nogle tilfælde vil det være påkrævet at installere en "Add-on" for at vi kan fjernstyre enheden, som her med en HTC telefon. I dette tilfælde vil den automatisk spørge og præsentere dig for et download link, til Googles Play-store som du kan følge.

Efterfølgende skal du give os ID'et og vi vil oprette forbindelse til din telefon - hvorefter du skal acceptere at vi overtager skærmen, ved at trykke "Start Now".