Fjernsupport af PC og MAC

NHL Fjernsupport

Download Fjernsupport

Teamviewer

Vi benytter det anerkendte support værktøj TeamViewer til at yde fjernsupport. Programmet benyttes til at overtage skrivebordet på din computer via en sikker forbindelse.

Når du starter programmet vises der et ID samt adgangskode. Oplys venligst disse til din supporter hos NHL Data.

Fjernsupport til Windows

Hent programmet til Windows:

Download til Windows

- og klik på Kør (eller Run).
Klik igen på Kør når du bliver spurgt om du vil køre programmet. NHL Fjernsupport skulle nu gerne starte.

OBS!
Programmet bliver ikke installeret på din computer og efterlader ikke nogen filer eller spor når du efterfølgende lukker det igen. Al kommunikation foregår via en krypteret forbindelse, der gør det umuligt for uvedkommende at opsnappe data.

Fjernsupport til Mac

Hent programmet til Mac OSX:

Download til Mac

Partner logos

Copyright © NHL Data ApS - Alle priser er angivet uden moms