Hvordan ændrer jeg i DNS?

Hvordan ændrer jeg i DNS?

I denne artikel viser vi dig, hvordan du ændrer i DNS. Hvis du vil vide mere om hvad DNS er, så kan du læse denne artikel først.

Sådan ændrer du i DNS

 

1) Gå til siden kunde.nhl-data.dk og log ind med dine brugeroplysninger:


2) Klik på menupunktet ’Domæner’:

 

3) Vælg det domæne du ønsker at lave DNS-ændringer for:

 

4) Klik herefter på ’DNS’:

 

 

5) Du kan nu foretage dine DNS-ændringer for det valgte domæne. Bemærk at der kan gå nogle timer inden DNS-ændringen er slået igennem. 

Partner logos

Copyright © NHL Data ApS - Alle priser er angivet i DKK uden moms

Genveje