Email guide: Android 7

Android 7 email opsætning

Denne guide er lavet på Android 7 på en Huawei P9 med EMUI 5 brugergrænseflade på engelsk. Den kan dog bruges til de fleste Android modeller og versioner, da informationerne i store træk er de samme.

Opret konto

Start med at tilføj en konto. Her vælges "Anden" (Other)

Indtast dernæst din mailadresse og dit kodeord

Vælg IMAP

Angiv serveren: mail.nhl-data.dk

Vælg Security type: SSL/TLS. Så bør porten også automatisk skifte til 993. Ellers gøres det manuelt. Tryk derefter på "næste"

Herefter skal udgående server sættes op. Serveradressen er den samme: mail.nhl-data.dk og igen SSL/TLS på port 465. Der skal også sættes flueben i at server kræver login, samt angives brugernavn og kodeord (det samme som til indgående server). Tryk derefter på "næste"

Hermed oprettes kontoen. Nu er der blot tilbage at vælge, om du ønsker at det skal være din primære konto og om du vil modtage notifikatioer - samt hvor ofte den skal tjekke efter nye emails. Et eksempel kunne være som følger:

Så er kontoen opsat