Email guide: iOS

iPhone og iPad

I denne guide viser vi dig, hvordan du laver opsætning af email på din iOS-enhed (iPad eller iPhone). Guiden er lavet på en iPhone X med iOS version 11 - men den kan sagtens bruges på både nyere og ældre versioner også.

Tilføj konto

1. Tilføj konto ved at gå ind i 'Indstillinger' og tryk på 'Konti & adgangskoder'.

2. Tryk på 'Tilføj konto' som vist herunder.

3. Vælg 'Anden' og tryg derefter på 'Tilføj e-mailkonto'.

4. Du sætter nu din konto op ved at udfylde nedenstående felter med dine oplysninger, og trykker 'Næste'

5. Vælg 'IMAP', og tilføj 'mail.nhl-data.dk' under 'Værtsnavn' til både indgående- og udgående post. Dernæst udfylder du de resterende felter.

6. Til sidst trykker du på 'Arkiver'. Sådan - nu er din konto sat op.