Email guide: Thunderbird

Mozilla Thunderbird

Denne guide er oprettet i Mozilla Thunderbird på Windows 10. Guiden kan dog med fordel bruges til andre sprog og versioner, da informationerne som skal angives er de samme.

Opret konto

1. Opret en ny email-konto.

2. Udfyld dine oplysninger og klik 'Fortsæt'

3. Vælg 'IMAP' og klik derefter på 'Manuel konfiguration'.

4. Derefter får du følgende felter frem og udfylder som vist på billedet (obs. udskift med egen emailadresse). Når du har udfyldt felterne klikker du på 'Afprøv konfigurationen'. Den vil nu tjekke at alt virker korrekt. Virker alt som det skal, kan du derefter klikke på 'Opret konto'.

5. Tillykke! Din konto er nu sat op.