Email guide: Windows 10 Mail

Windows 10 Mail

Denne guide er lavet til Windows 10 mail. Den kan med fordel benyttes til opsætning af Windows 8 Mail, da den i store træk har samme opsætningsforløb.

 

Opret konto

1. Tilføj konto.

 

 

2. Scroll ned og vælg 'Avanceret installation'.

 

 

3. 'Internetmail' vælges, da du skal bruge IMAP.

 

 

4. Herefter angiver du dine kontoinformationer.

 

 

5. Dernæst vælger du kontotype 'IMAP4' og tilføjer serveradressen, som er 'mail.nhl-data.dk', til både ind- og udgående mailserver.

 

 

6. Der skal være flueben i alle 4 felter. Klik derefter på 'Log på'.

 

 

7. Klik 'Udfør'. 

 

 

8. Kontoen er sat op og du kan nu gå til indbakken.

 

 

Partner logos

Copyright © NHL Data ApS - Alle priser er angivet i DKK uden moms

Genveje