Guide: Opret e-mail bruger (NHL Mail)

Email guide: Opret e-mail bruger (NHL Mail)

I denne artikel guider vi dig til hvordan du opretter en ny webmail-bruger i MDaemon på internettet. F.eks. hvis du skal tilgå din arbejdsmail hjemmefra.

Opret en ny webmail-bruger - MDaemon

1. Start med at åbne siden webadmin.nhl-data.dk og log ind som administrator

2. Du lander nu på denne side:

3. Tryk på Domain Manager og dobbeltklik på domænet

4. Tryk på Accounts og derefter på New

5. Indtast fulde navn under First and last name og kodeord under Mailbox password og Confirm Mailbox password

6. Tryk Save og OK. Din konto er nu oprettet og du kan gå videre med at sætte den op i dit mailprogram, f.eks. Outlook, iOS eller Android