Guide: Opret e-mail bruger (Office 365)

Opret e-mail bruger (Office 365)

I denne artikel guider vi dig til hvordan du som administrator opretter en e-mailkonto til en ny bruger (f.eks. ny medarbejder) i Office 365.

Opret e-mailkonto til ny bruger

1. Log ind på portal.microsoftonline.com med din administratorkonto.

2. Vælg Admin-ikonet som vist på billedet:

2. På denne administrator-side, vælger du 'Brugere' i venstre menu, og derefter 'Aktive brugere'. Hernæst klikker du på 'Tilføj en bruger'.

3. Indtast personens oplysninger i de tomme felter:

• 'Display name' er det der kommer til at stå, når folk modtager en mail fra personen, f.eks. "Mette Mettesen fra ...".
  • 'Username' er det navn der skal stå foran '@'.
  • 'Password' skal stå som 'Auto-generated'.
  • 'Roles' bør stå som 'User (no administrator access)', medmindre personen selvfølgelig skal have administratoradgang.
  • Under 'Product licenses' vælger du den type Office 365-licens som brugeren skal have. Har I ikke flere gyldige licenser, så kontakt os for at oprette flere.

4. E-mailkontoen er oprettet, og du kan nu sende en e-mail med password til den gældende person.