Indstillinger for IMAP, POP3 og SMTP

Her finder du de indstillinger som du kan benytte til din email opsætning, hvad end du bruger Outlook, Thunderbird, Mac mail, eller en mobiltelefon eller tablet.

IMAP | Indgående mail

Bruges til indgående post. Fordelen ved IMAP er at man kan holde sine email foldere synkroniseret over flere endheder – og at serveren har en komplet kopi over de emails som man har liggende. Mister man således sin computer, mister man ikke sine emails.

SERVER: mail.nhl-data.dk
Port (krypteret): 993 (anbefales)
Port (ukrypteret): 143

SMTP | Udgående mail

SMTP bruges til udgående emails, dvs. til at sende post.

SERVER: mail.nhl-data.dk
Port (krypteret): 465 (anbefales)
Port (ukrypteret): 587

POP3

POP3 betragtes som en gammeldags måde at hente emails på – og anbefales derfor ikke. Der kan dog være tilfælde hvor det stadig ønskes, hvorfor vi stadig understøtter dette.

Med POP3 henter man typisk alle emails ned på sin computer – og tømmer således serveren hver gang man tjekker post. Dette gør at man ikke bruger serverplads, men det gør samtidigt at det er uhensigtsmæssigt hvis man skal bruge flere enheder, eller hvis ens computer bliver stjålet eller går i stykker.

SERVER: mail.nhl-data.dk
Port (krypteret): Understøttes ikke
Port (ukrypteret): 110