FAQ (Publisering)

FAQ for publisering

Jeg har glemt mit FTP-login

Vi har pt. ikke mulighed for at du kan få tilsendt dit FTP-login automatisk. Hvis du sender os en e-mail, vil vi sende dit login hurtigst muligt.

Hvordan publicerer jeg min hjemmeside?

Det afhænger af din løsning.

Laver du eller din webudvikler selv jeres hjemmesiden, skal den kopieres op på serveren (publiceres). Dette gøres med et FTP program.

Benytter du derimod et CMS (Wordpress, Joomla, Umbraco, NHL cms m.fl.) skal du logge ind online via systemets administrationsinterface.

Hvordan tilgår jeg Wordpress administrationen?

Dette gøres via: http://dit-domæne.dk/wpa (hvor "dit-domæne.dk" erstattes med dit eget domænenavn).

NHL Data Wordpress installationer benytter som standard /wpa som login side, modsat /wp-admin hvilket er Wordpress standarden.

Hvordan tilgår jeg Joomla administrationen?

Dette gøres via: http://dit-domæne.dk/jcms (hvor "dit-domæne.dk" erstattes med dit eget domænenavn).

NHL Data Joomla installationer kræver at du først tilgår /jcms inden du kan tilgå den normale joomla administrationsside.