Søg
Close this search box.

Bedre netværk med Unifi Cloud Management

Når du ikke har tid til dårligt netværk.

Sørg for, at dit netværk dækker

Mange små virksomheder nøjes med at bruge deres router som access point til deres netværk. Det gør, at der ofte vil være problemer med at levere ordentligt signal til hele virksomheden – især hvis I har flere etager eller bygninger. Ofte ender routeren med at stå i et hjørne – langt fra hvor behovet er størst.

Med Unifi Cloud Management får I hjælp til at jeres netværk dækker hele virksomheden. Vi hjælper jer med at opsætte og administrere jeres Unifi netværk og udstyr, så det fungerer optimalt.

unify-access-point

Pris for et bedre Unifi netværk

Et bedre netværk behøver ikke koste alverden. Hvad det koster er afhængig af, hvor mange Unifi access points, I har brug for. Det hjælper vi med at finde ud af. 

I alle pakker er der adgang til avanceret netværk management via NHL Datas cloud controller. 

Vi hjælper også med gratis kritisk support, hvis fejlen ikke er selvforskyldt. Fejlsøgning er begrænset til Unifi enheder og netværk, som vi har leveret og konfigureret. Andet arbejde, fejlsøgning og hjælp ydes på timebasis.

Basic

32 kr. pr. måned
  • 2 enheder

Standard

54 kr. pr. måned
  • 5 enheder

Professional

87 kr. pr. måned
  • 10 enheder
Populær

Premium

110 kr. pr. måned
  • 20 enheder

Business

142 kr. pr. måned
  • 40 enheder

Enterprise

164 kr. pr. måned
  • 80 enheder

Tag kontrollen over dit netværk med Unifi

God Wifi kræver godt udstyr og planlægning. Der skal tænkes over støj, vægge og brugernes placering inden du fastmonterer dine Access Points. Det kræver, at der er nogen som vedligeholder det og sikrer, at det fungerer optimalt. 

Med en Unifi Cloud Management løsning er du sikret et optimalt trådløst netværk med den bedste dækning i hele din virksomhed. Vi hjælper dig med at analysere hvor og hvor mange Access Points din virksomhed har behov for og konfigurer det efter dine behov. Slut med irritation over dårligt signal og langsom internetforbindelse.

NHL Datas Unifi Cloud Management–løsninger er en prismæssigt attraktiv cloud platform, der ikke kræver en dyr controller boks – men alligevel giver mange af de muligheder, som de større løsninger tilbyder. Og så er det pakket ind i et brugervenligt, lettilgængeligt og ikke mindst forståeligt webinterface hvor alle kan være med.

Så få kontrol over dit netværk i dag med en Unifi Cloud Management-løsning hos NHL Data.

Vedligehold og support af dit netværk

Vi sørger for at alle Access Point altid er opdateret med sikkerhedsrettelser og sikret den bedste performance. Du kan holde fokus på din forretning og overlade det tekniske til os. Skulle du få behov for hjælp eller ønsker at ændre noget i dit trådløse netværk, så står vi klar til at assistere dig og kan nemt gøre det uden besøg på din adresse.

Du får også selv adgang til din egen Cloud Controller og kan selv administrere alt, hvis du har lyst.

Behov kan ændre sig

En virksomheds behov kan hurtigt ændre sig, enten ved ombygning, udvidelse eller øgede antal brugere på centrale lokationer. Med Unifi Access Points, kan du vælge mellem en række forskellige løsninger, nogle med højere båndbredde, nogle med længere rækkevidde til udendørs brug. Vi kan indkøbe og konfigurere Access Points for dig.

Tag fat i os i dag – så ser vi sammen på, hvordan vi kan hjælpe dig med din IT. 

Ring eller send os en besked.

Er du kunde og har brug for support, så ring eller send en mail på support@nhl-data.dk

Jacob Lykkegaard - Outsourced IT Support specialist - Microsoft 365 support ekspert
Christian Olesen - IT Konsulent - Projektleder - SEO Ekspert - Service Delivery Manager