Microsoft Power Platform

Power apps eksempler

Digitaliser din virksomhed med Power Platform

Power Platformens løsninger giver dig værktøjerne til at digitalisere din forretning. Og endda på en måde, som passer til netop jeres virksomhed. 

Har du fx en proces, som i dag kører manuelt, kan du digitalisere og automatisere den. Og ofte med en bedre styring af både selve processen, men også sporing af de enkelte hændelser undervejs. 

Vil du gerne bygge en digital løsning, som passer netop til jeres virksomhed – så giver Power Platform jer værktøjerne til det. Og endda baseret på et visuelt interface og en tilgang, der gør det lettere at bygge nye løsninger. 

Hvad er Power Platform?

Power Platform er et samlet navn for Power Automate, Power Apps og Power BI. Samlet bruges værktøjerne til at vise, flytte og behandle data mellem systemer og personer.
Power automate logo

Power Automate

Med Power Automate kan du digitalisere og automatisere handlinger. Hvis du fx har en manuel proces til signering af bilag, så kan du med Power Automate køre den automatisk og digitalt.

power apps logo

Power Apps

Power Apps bruges fx til at bygge brugergrænsefladen ovenpå de automatiserede processer – hvis man fx skal angive oplysninger eller vælge ting undervejs i processen.

power bi logo

Power BI

Med Power BI kan du træffe beslutninger baseret på din data. Visualiser mange forskellige datakilder på en hel del forskellige måder. Byg dashboards  

Byg jeres version af Dynamics 365

Power Platform er perfekt sammen med Microsoft Dynamics 365. Faktisk er de standard templates, man bruger til fx salg eller kundeservice bygget på Power Platform teknologi.

Så har du brug for at tilpasse templates eller bygge dine helt egne processer omkring din Dynamics 365, så er Power Platform løsningen til dig.

Power apps sammen med Dynamics 365

Power Platformen fungerer fremragende til at tilpasse standard templates i Dynamics 365.

Tag kontrollen over din pipeline. Hold styr på din salgsproces med Dynamics 365 Sales.

Opbyg en stærk IT infrastruktur med Azure Cloud hosting. Høst fordelene af at køre på samme platform. 

Tag fat i os i dag – så ser vi sammen på, hvordan vi kan hjælpe dig i gang med Power Platformen & Dynamics 365. 

Ring eller send os en besked.

Lars Wiberg
Jannik Steen Meibom

Ja tak til e-mails fra NHL Data, som jeg til enhver tid kan melde mig fra igen. Jeg accepterer samtidig privatlivspolitikken og betingelser for behandling af mine personoplysninger.

Send os en besked

Vi ringer til dig hurtigst muligt. Du er velkommen til at ringe til os på 70 28 66 00.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Linda Degnbol Baltzersen
Lars Wiberg

Ja tak til e-mails fra NHL Data, som jeg til enhver tid kan melde mig fra igen. Jeg accepterer samtidig privatlivspolitikken og betingelser for behandling af mine personoplysninger.