Fortsæt til indhold

Data- og privatlivspolitik

Dine data og privatliv

Indhold

Datapolitik

Vi er opmærksomme på behovet og vigtigheden af hensigtsmæssig og forsvarlig beskyttelse af alle personlige oplysninger. Vi respekterer og ønsker at støtte op om individets rettigheder til dets private data. Derfor har vi implementeret forskellige politikker til at understøtte disse rettigheder. Disse kan du læse mere om på disse sider.

Vores politik om beskyttelse af persondata er beregnet til at informere medarbejdere, kunder, samarbejdspartnere og leverandører om, hvilke oplysninger vi indsamler samt hvordan og hvorfor vi bruger data – herunder personlige oplysninger. Politikken angiver også de muligheder vi tilbyder, så man kan få adgang til at opdatere eller på anden måde tage kontrol over egne personlige oplysninger, som vi behandler. Den giver også anvisning til hvordan man anmelder eller klager over brud på persondataforordningen.

Vi omfavner persondataforordningen ud fra følgende perspektiv:

  • Data er en håndgribelig/fysisk størrelse
  • Data findes med forskellige karakteristika og klassifikation
  • Data er opbevaret ét sted
  • Data behandles og anvendes med et bestemt formål, af medarbejdere, kunder, leverandører, forhandlere og samarbejdspartnere

Privatlivspolitik

Baggrund og formål

NHL Data respekterer og ønsker at støtte op om individets rettigheder til dets private data. Vi er opmærksomme på behovet og vigtigheden af hensigtsmæssig og forsvarlig beskyttelse af alle personlige oplysninger. Derfor var vi implementeret forskellige politikker til at understøtte disse rettigheder.

Vores politik om beskyttelse af persondata er beregnet til at informere dig om, hvordan og hvilke oplysninger vi indsamler, og hvordan og hvorfor vi bruger dine personlige oplysninger. Den angiver også de muligheder, vi tilbyder, så du kan få adgang til, opdatere eller på anden måde tage kontrol over dine personlige oplysninger, som vi behandler. Den giver også anvisning til hvordan du anmelder eller klager over brud på persondata forordningen. 

Personoplysninger

Personlige oplysninger dækker alle informationer, der kan bruges til at identificere en person, herunder, men ikke begrænset til, vedkommendes for- og efternavn, alder, køn, privatadresse eller anden fysisk adresse, e-mailadresse eller andre kontaktoplysninger, uanset om de vedrører vedkommendes private bopæl eller arbejdsplads.

Persondataforordningen opdeler personoplysninger i to kategorier:

  • Almindelige persondata
  • Følsomme persondata

Hvilke personoplysninger indsamler og behandler vi?

NHL Data indsamler og behandler kun oplysninger i forbindelse med at du

  • køber produkter, ydelser eller services;
  • sender en forespørgsel, klage eller giver os feedback;
  • i øvrigt giver personoplysninger til os via hjemmesiden eller på anden vis.

NHL Data opsamler kun oplysninger som kan kategoriseres til Almindelige persondata og kun når du udtrykkeligt har givet samtykke hertil. Ved bestilling af produkter gives automatisk samtykke til at NHL Data behandler dine persondata, med henblik på at levere de bestilte produkter, ydelser eller services.

NHL Data indsamler kun de almindelige persondata, der er nødvendige for at levere den ydelse, du som kunde, efterspørger. Disse data er typisk:

  • Unikt kunde ID
  • Navn, adresse og land
  • Firmanavn og CVR-nummer
  • Telefonnummer og e-mail adresse(r)

Hvem videregiver vi personoplysninger til?

NHL Data leverer bl.a. produkter og ydelser, der nødvendiggør videregivelse af data til udvalgte og betroede partnere (tredjemænd). Videregivelse af persondata er produktafhængigt og du kan til enhver tid få information om hvilke persondata vi videregiver til hvilke partnere, for dine specifikke produkter, ved at rette kontakt til os.

NHL Data kan videregive dine personoplysninger til tredjepart, bl.a. i forbindelse med markedsføring og nyhedsbreve. Dette sker kun med dit eksplicitte samtykke og du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.

Hvor lagres dine personoplysninger?

Personoplysningerne lagres på servere i Danmark. Nogle persondata administreres som nævnt af en tredjepart (databehandler), som opbevarer og behandler personoplysninger på NHL Datas vegne i henhold til denne datapolitik og den gældende lovgivning om beskyttelse af persondata.

Vi opbevarer kun personoplysningerne, så længe det er nødvendigt i forhold til de oplyste formål ovenfor.

Adgang til oplysninger

Som kunde hos NHL Data har du til enhver tid ret til at se og opdatere de persondata vi har indsamlet

om dig. Du kan som kunde tilgå og rette dine persondata ved

Som kunde hos NHL Data har du til enhver tid ret til at tilbagekalde et samtykke og kan ved henvendelse til os udøve din ret til at få slettet dine persondata. Denne ret er dog med forbehold for at vi kan efterleve de gældende lovkrav, f.eks. Bogføringsloven.

Anmeldelsesmuligheder

Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes i strid med persondataforordningen.

Du har mulighed for at klage direkte til

Nyttige links

Send os en besked

Vi ringer til dig hurtigst muligt.

Linda Degnbol Baltzersen
Lars Wiberg