Søg
Close this search box.
Virksomheder
0 +
har valgt os som deres IT-afdeling

I stedet for selv skal klare dine IT-udfordringer, så overlad dem til os i stedet. Så har du kompetente IT-folk, der kun er et opkald væk – både for dig og dine medarbejdere.

I får dækket jeres daglige support af din Microsoft Office, netværk, hosting og IT-sikkerhed. Fx hvis dine medarbejdere har problemer med at sende e-mails eller ikke kan komme på jeres OneDrive.

Du får adgang til den bedst mulige service, fleksibilitet og stabilitet i din IT-løsning. Og det er ikke bare noget, vi siger. Faktisk er det sådan, at når du bliver kunde hos os, så er det ekstremt sjældent at du vil stoppe med at være kunde her. Vi har stort set ikke mistet en kunde i vores 20 år i branchen. 

Selvom du nok ikke vil skifte, så bygger vi din IT så det er let for dig at flytte din IT til en anden leverandør, hvis du ikke er tilfreds med vores service. Derfor får du hos os IT uden lange bindingsperioder. 

Du får en kompetent sparringspartner, som får dit firmas IT til at spille. Du kan se vores priser her på hjemmesiden på de mest almindelige IT-services – så er du sikker på, at du får den samme pris som alle andre. 

Det synes vi er mest fair. 

Microsoft solutions partner color

Vores services

Certificeringer og partnere

Jan Rüsz Hansen - Programmør - Implementerings ekspert
Søren Dahlsberg - Projektleder

Det siger vores kunder

Partnere

Tag fat i os i dag – så ser vi sammen på, hvordan vi kan hjælpe dig med din IT. 

Ring eller send os en besked.

Jesper Haggren - IT Konsulent - DevOps - Implementerings ekspert - Microsoft 365
Lars Wiberg - Salgsekspert