0 +
Virksomheder

har valgt os som deres IT afdeling

I stedet for selv skal klare dine IT udfordringer, så overlad dem til os i stedet. Så har du kompetente IT folk, der kun er et opkald væk – både for dig og dine medarbejdere. 

I får dækket jeres daglige support af din Microsoft Office, netværk, hosting og IT sikkerhed. Fx hvis dine medarbejdere har problemer med at sende e-mails eller ikke kan komme på jeres OneDrive.

Du får adgang til den bedst mulige service, fleksibilitet og stabilitet i din IT løsning. Og det er ikke bare noget, vi siger. Faktisk er det sådan, at når du bliver kunde hos os, så er det ekstremt sjældent at du vil stoppe med at være kunde her. Vi har stort set ikke mistet en kunde i vores 20 år i branchen. 

Selvom du nok ikke vil skifte, så bygger vi din IT så det er let for dig at flytte din IT til en anden leverandør, hvis du ikke er tilfreds med vores service. Derfor får du hos os IT uden lange bindingsperioder. 

Du får en kompetent sparringspartner, som får dit firmas IT til at spille. Du kan se vores priser her på hjemmesiden på de mest almindelige IT services – så er du sikker på, at du får den samme pris som alle andre. 

Det synes vi er mest fair. 

Microsoft silver partner small and midmarket cloud solutions

Det er vigtigt, at din IT er med til at udvikle din forretning. Derfor får du som kunde hos os et overblik og en forståelse for hvordan dine systemer kan sættes sammen på den bedste måde.

NHL Data blev i 2009 kåret til gazellevirksomhed af Dagbladet Børsen.

borsen-gazelle-2009

Vores services

Søren Dalsberg
Søren Sandberg

Certificeringer og partnere

Tommy Richard Fogh Andersen

Det siger vores kunder

Partnere

Lars Wiberg

Tag fat i os i dag – så ser vi sammen på, hvordan vi kan hjælpe dig med din IT. 

Ring eller send os en besked.

Send os en besked

Vi ringer til dig hurtigst muligt. Du er velkommen til at ringe til os på 70 28 66 00.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Linda Degnbol Baltzersen
Lars Wiberg

Ja tak til e-mails fra NHL Data, som jeg til enhver tid kan melde mig fra igen. Jeg accepterer samtidig privatlivspolitikken og betingelser for behandling af mine personoplysninger.