Fortsæt til indhold

NHL Data ApS blev etableret i august 2000 og vores kernekompetencer er server-, web- og domænehosting samt softwareudvikling og rådgivning inden for IT.

Vores motto er service, fleksibilitet og stabilitet. Krav der vægtes højt fra flere og flere virksomheder, der mere ønsker en samarbejdspartner frem for en leverandør. Dette betyder, at vi altid er lydhøre overfor netop dine specielle behov og så vidt muligt forsøger at finde den optimale løsning.

Vi har primært en datamatisk- eller ingeniørmæssig baggrund, der gør os i stand til at analysere, designe og implementere tekniske løsninger inden for softwareudvikling, IT-infrastruktur samt hosting.

Vi har mange års erfaring med at stille vores konsulenter til rådighed ude hos kunden, med kontrakter på op til flere års varighed, men løser også mange opgaver in house med løbende kontakt til kunden.

NHL Data er Umbraco Registered Partner og mange af vores ansatte er Umbraco Certified Developers. Umbraco er således vores primære valg af platform til de mange kunder vi hjælper med at implementere CMS løsninger.

I 2015 blev vi Microsoft Small and Midmarked Cloud Solutions Partner og i 2018 blev vi Microsoft Silver Cloud Productivity Partner. Dette gør os i stand til at rådgive og implementere Microsoft cloud løsninger for vores kunder, i særdeleshed Office 365, der er et af vores primære fokusområder.

NHL Data blev i 2009 kåret til gazellevirksomhed af Dagbladet Børsen.

Det siger vores kunder

Partnere

Send os en besked

Vi ringer til dig hurtigst muligt.

Linda Degnbol Baltzersen
Lars Wiberg