Søg
Close this search box.

Microsoft 365 Business Premium

Fra 153,70 kr. pr. bruger / md.

Samme pris som hos Microsoft

Betal pr. md.

184,44

kr.

pr. md / pr. bruger

+ 20% ift. årsbetaling

Alt fra Business Standard, plus:​
Stærk sikkerhed​
Let administration af brugere med Intune​
Windows 10 Business​
Øget e-mail sikkerhed​
Let at opsætte og administrere computere​
Kryptering af maskiner og e-mails​
Yammer
Visio online

Betal pr. år

Vores anbefaling

1844,40

kr.

pr. år / pr. bruger

153,70 kr. pr. md.

Alt fra Business Standard, plus:​
Stærk sikkerhed​
Let administration af brugere med Intune​
Windows 10 Business​
Øget e-mail sikkerhed​
Let at opsætte og administrere computere​
Kryptering af maskiner og e-mails​
Yammer
Visio online

Få en genvej til sikker IT med Microsoft 365 Business Premium

Microsoft 365 Business Premium har alle de Office programmer, du kender plus Windows 11. Det er den licens, vi for det meste anbefaler vores kunder at have.

Du får cloud-tjenester med indbygget, stærk sikkerhed. Fx Intune, som giver dig mulighed for let at administrere computere i din virksomhed. Det gør også, at vi let kan hjælpe dig med support. 

For mange virksomheder vil licensen betyde en stor forskel i IT-sikkerhed. Simpelthen på grund af de værktøjer, der ligger i pakken. Fx kan du kryptere data, hvis du mister computere. 

Se en sammenligning af Premium og Standard licensen.

Microsoft 365 Business Premium indeholder disse programmer

Funktioner i Microsoft 365 Business Premium

Office programmer

Altid opdaterede versioner af Outlook, Word, Excel, PowerPoint til Windows eller Mac, OneNote (funktioner varierer) og Access og Publisher (kun til pc).

Større beskyttelse mod fx hacking

Beskyt mod malware, virusser, phishingforsøg, skadelige links og andre trusler.

1 TB cloud lagring pr. bruger

Rediger og del dokumenter, billeder og meget mere på alle dine enheder med 1 TB OneDrive-cloudlager.

Administrer mobiler, tablets og computere

Tilføj hurtigt og nemt sikkerhed til mobiler, tablets og computere med Intune.

Mail og kalender

Få en professionel mail via Outlook. Du får en postkasse på 50 GB pr. bruger, og kan sende vedhæftede filer på op til 150 MB.

Beskyt din virksomheds data

Kontroller adgangen til følsomme oplysninger ved hjælp af kryptering for at forhindre, at data deles ved et uheld.

Chat og onlinemøder

Bedre mulighed for samarbejde med gruppechat, onlinemøder, opkald og webmøder med Microsoft Teams.

Gratis kritisk support hos NHL Data

Når du køber Microsoft 365 licenser gennem os, får du gratis kritisk support og mulighed for en fast supportpakke.

Tag fat i os når du skal i gang med Microsoft 365

Vi gør det let at skifte fra Office 365 til Microsoft 365 Business Premium. Og så sørger vi for support under og efter du er skiftet.

Ring til os på 70 28 66 00 eller send os en besked – så ringer vi til dig.

Få mest ud af dine penge med en Microsoft certificeret leverandør

Det er ikke lige meget, hvem du vælger som leverandør af dine Microsoft licenser. Det gælder især når du vælger Microsoft 365 Business Premium. 

For du betaler ekstra for sikkerhedsfunktioner, som fungerer bedst, når de bliver sat op rigtigt. Licenserne kommer med en standardopsætning, men det er langt fra nok når du skal sikre din virksomhed. 

En anden fordel er, at du hurtigt får løst dine problemer med Microsoft 365 – da vi løbende modtager træning for at holde fast i vores certificering. 

Se mere om fordelene ved en Microsoft certificeret leverandør.

Ofte stillede spørgsmål om Microsoft 365 Business Premium

Microsoft 365 Business Premium er designet til små og mellemstore virksomheder med færre end 300 brugere. Det giver dem branchens bedste produktivitetsværktøjer i Microsoft 365 Business Standard samt avancerede sikkerhedsfunktioner til at beskytte forretningsdata og aktiver på tværs af enheder.

Microsoft har en række tilbud om produktivitets- og sikkerhedsadministration, som små og mellemstore kunder kan overveje, som hver bringer stadig stærkere funktioner og funktionalitet.

Microsoft 365 Business Standard kombinerer de bedste Office-apps og kraftfulde sky-tjenester som e-mail i forretningsklasse, fil lagring i skyen og Microsoft Teams. Microsoft 365 Business Premium inkluderer alle de samme apps og tjenester plus avanceret beskyttelse mod cybertrusler og enhedsstyring. Mange virksomheder med mindre end 300 ansatte kan være bedst tjent med Microsoft 365 Business Premium.

Microsoft 365 til store virksomheder er et sæt licensplaner, der tilbyder øgede niveauer af overholdelse og sikkerhedsstyring over Microsoft 365 til virksomheder. De er designet til virksomhedskunder og de kunder, der har over 300 brugere. Derudover leverer Microsoft 365-planer til store virksomheder yderligere forretningsintelligens og analysefunktionalitet.

Hvis du ønsker Microsoft 365 i din virksomhed, skal I køre Windows 10 Pro* på jeres pc’er.

*Opgradering til Windows 10 Pro er inkluderet i Microsoft 365 Business Premium, hvis computerne aktuelt kører Windows 7 Pro eller 8.1 Pro.

Microsoft anbefaler, at I tager fat i en partner for at komme godt i gang. Vi har gjort det masser af gange, så ved præcis hvordan den kage skal skæres.

Kontakt os i dag på 70 28 66 00.

Nej, ikke alle skal have et Microsoft 365 Business Premium-abonnement, selvom sikkerheds- og administrationsfordelene kun er tilgængelige for de brugere med enheder, der administreres med et Microsoft 365 Business Premium abonnement.

Standardisering af et it-miljø tjener til at reducere vedligeholdelses- og sikkerhedsomkostninger over tid og er en tilstand, som virksomhederne bør stræbe efter at nå. Nogle små og mellemstore kunder opdaterer dog deres software primært, når de opgraderer deres hardware, over en længere periode. Disse virksomheder kan udrulle Microsoft 365 Business Premium til en del af deres organisation, men for at få den bedste beskyttelse af følsomme forretningsdata og konsistente samarbejdsoplevelser anbefales det at udrulle det til alle brugere.

Hvis den hardware, du kører i dag, kører Windows 7 Pro eller nyere, opfylder den sandsynligvis minimumskravene til Microsoft 365 produkterne. Se Windows 10 Pro-systemkravene for at få yderligere oplysninger. Eksisterende app-kompatibilitet til computere (Win32) er stærk i Windows 10, hvor de fleste eksisterende apps fungerer uden ændringer. Kunder og deres betroede it-rådgivere bør læse den anbefalede app-testproces for Windows 10-kompatibilitet og gennemgå Office-systemkravene for at få en glidende overgang til Microsoft 365. Computere, der i dag har installeret Windows Home kan ikke køre Business Premium. Kontakt os på 70 28 66 00 for en snak om mulighederne.
Ja, kunder kan skifte deres planer fra en kvalificeret plan til Microsoft 365 Business Premium. Afhængigt af kundens nuværende plan kan der være et fald eller stigning i den månedlige pris.

Du kan finde flere oplysninger om funktionerne, herunder teknisk dokumentation, opsætningsvejledning og meget mere her.

Microsoft 365 er produktivitetsskyen, der er designet til at hjælpe hver enkelt af os med at opnå det, der betyder noget i vores arbejde og liv, med de bedste Office-programmer, intelligente sky-tjenester og avanceret sikkerhed.

Office 365-planer til virksomheder er nu Microsoft 365-planer til virksomheder. Nyt navn, samme gode værdi, samme pris.

  • Office 365 Business Essentials er nu Microsoft 365 Business Basic
    Office 365
  • Business Premium er nu Microsoft 365 Business Standard
  • Microsoft 365 Business er nu Microsoft 365 Business Premium
  • Office 365 Business er nu Microsoft 365 Apps for business
Vi ændrede navn for bedre at reflektere udvalget af funktioner og fordele ved abonnementet. Microsoft 365 inkluderer alt, det du kender fra Office 365, herunder de bedste Office-programmer, intelligente sky-tjenester og avanceret sikkerhed.

Nej, der er ingen ændringer i pris eller produkter til små og mellemstore virksomheder. Samme planer er tilgængelige, bare med opdaterede navne.

Tag fat i os i dag – så ser vi sammen på, hvordan vi kan hjælpe dig med din IT. 

Ring eller send os en besked.

Er du kunde og har brug for support, så ring eller send en mail på support@nhl-data.dk

Linda Degnbol Baltzersen - Marketingspecialist
Lars Wiberg - Salgsekspert