Søg
Close this search box.

WebHotel

Hvad er et WebHotel og hvorfor skal jeg have det?

Når du har registreret et domæne, fx www.mitfirma.dk eller www.mitfirma.com, og ønsker at oprette en hjemmeside, så skal hjemmesiden bo et sted. Det kaldes et WebHotel og er den server hvor hjemmesiden er placeret. 

Serveren er forbundet til internettet 24/7 og leverer din hjemmeside når nogen ønsker at få den vist i deres browser. 

Alle vores web-servere er fysisk placeret i et professionelt serverrum, hvilket gør at din hjemmeside er i de bedste hænder. Vi sørger for, at teknikken er plads og kører optimalt. 

Har du behov for hjælp til at udvikle din hjemmeside, står vi gerne til rådighed med assistance, så du kan koncentrere dig om din kerneforretning.

Vi tilbyder WebHotel i forskellige prisklasser med forskellige muligheder, så vi altid kan imødekomme dine behov. 

Professional

131 kr. pr. måned
 • Linux / Windows
 • 5 GB plads
 • 20 mailkonti*
 • 20 maillister*

Premium

220 kr. pr. måned
 • Linux / Windows
 • 10 GB plads
 • 40 mailkonti*
 • 40 maillister*
Populær

Business

309 kr. pr. måned
 • Linux / Windows
 • 20 GB plads
 • 60 mailkonti*
 • 60 maillister*

Enterprise

420 kr. pr. måned
 • Linux / Windows
 • 40 GB plads
 • 80 mailkonti*
 • 80 maillister*

*mailkonti og maillister kan ikke bruges sammen med Outlook i Microsoft 365

Alle WebHotel pakker indeholder:

* kun Linux
** kun Windows

Hvorfor vælge NHL Data til dit WebHotel?

Vi har en stabil hostingplatform placeret i et professionelt hosting-center, med alle de former for sikkerhed man forventer heraf:

Vi har en meget høj oppetid og gør løbende tiltag til, at vores hosting-miljø er stabilt og har den nødvendige kapacitet.

Windows WebHotel

– til fx Umbraco CMS.

Med et WebHotel Windows kan du afvikle ASP.NET med .NET Framework 6 eller 4.x (og selvfølgelig .NET Framework 1.1, 2.0, 3.5), der integrerer perfekt med både MSSQL og MySQL databaser.  Et Windows WebHotel er også den optimale løsning for at hoste dit Umbraco CMS.

NHL Data er officielt Umbraco Certified Partner. 

Vil du høre om mulighederne for bruge den anerkendte danske CMS platform Umbraco, så kontakt os på 70 28 66 00 eller skriv til os.

Linux WebHotel

– til fx WordPress og Joomla

Med et WebHotel Linux har du det optimale WebHotel til at afvikle din PHP-baserede hjemmeside. Et WebHotel Linux er den optimale løsning til fx WordPress eller Joomla, to meget anerkendte Open Source CMS platforme.

Vi tilbyder Linux webhoteller med PHP 7.4, 8.1 og 8.2

For begge typer WebHotel får du også oprettet en MySQL eller MSSQL database på en af vores databaseservere.

Vi hjælper med

Hvad er et Content Management System?

Et Content Management System (CMS) hjælper dig med at opdatere indholdet af fx din hjemmeside. Det gør det nemt at tilføje fx billeder, oprette nye sider og redigere tekster. 

Der findes masser af gratis open-source CMS, som kan få dig hurtigt i gang. WordPress og Joomla er to af de mest brugte open-source systemer baseret på programmeringssproget PHP. Der findes utallige designs og plugins til dem begge, hvilket gør at du kan komme langt på kort tid og med begrænsede ressourcer. 

Vores WebHotel Linux er det optimale valg, hvis du vælger ét af de to systemer. Et alternativ er Umbraco, der er et internationalt anerkendt dansk system, som er baseret på programmeringssproget .NET. Umbraco giver dig de bedste betingelser for at justere designet af din hjemmeside, men stiller også flere krav til udviklingen. 

NHL Data er Umbraco Certified Partner og vi giver gerne et tilbud på din hjemmeside, hvis du gerne vil i gang med Umbraco.

Webshop - din butik på nettet

Ønsker du at lave din egen butik på nettet anbefaler vi to løsninger, hvormed du kommer hurtigt i gang og får meget foræret. Traditionelt har man skulle udvikle hele sin webshop fra bunden, men i dag findes der plugins til både WordPress og Umbraco, der gør at du er meget hurtigere igang.

WooCommerce er et plugin til WordPress, der omdanner dit CMS til en komplet webshop. WooCommerce er gratis i sin grundform, men der findes mange muligheder for at udvide funktionaliteten yderligere. Nogle af disse plugins koster dog et begrænset beløb.

Ligeledes findes der flere plugins til Umbraco, der omdanner dit CMS til en fuldt ud fungerende webshop. TeaCommerce er et af de mest anerkendte, men koster et engangsbeløb i anskaffelse.

Tag fat i os i dag – så ser vi sammen på, hvordan vi kan hjælpe dig med din IT. 

Ring eller send os en besked.

Er du kunde og har brug for support, så ring eller send en mail på support@nhl-data.dk

Tommy Richard Fogh Andersen - Hjemmeside specialist - IT Konsulent - Office 365 Specialist
Martin Dahlem - Netværks specialist - Firewall ekspert - Sikkerhedsekspert