Når der skal vælges Office pakke, tænker de fleste på hvad licenserne vil koste og at de vil have Office pakken. Men en vigtig faktor når du skal overveje Microsoft 365 Business Standard eller Microsoft 365 Business Premium er de funktioner, man får med. I denne sammenligning får du et overblik over de helt konkrete forskelle på de to pakker, hvilket i høj grad ligger i sikkerheden. Så kan du selv vælge, hvad der er det rigtige for din virksomhed.

Hvad indeholder Microsoft 365 Business Standard?

Business Standard indeholder Office programmer til både desktop og mobile enheder. Du får adgang til Outlook med dit eget domæne og får Teams til virksomheden. Al data er i skyen, så du let kan tilgå den på flere enheder.

Så det ser umiddelbart ud til at vil dække de fleste små og mellemstore virksomheders behov.

Du kan se lidt mere om Microsoft 365 Business Standard her.

Hvad er anderledes ved Microsoft 365 Business Premium

De fleste tænker, at Office pakken er det eneste, de har brug for. Men med Business Premium er mere avanceret IT sikkerhed nu en mulighed for små og mellemstore virksomheder. Det er en ny udvikling, som ikke har været tilgængelig før – i hvert fald ikke så let.

Business Premium indeholder det samme som Business Standard. Men ud over det, har Business Premium avanceret sikkerhed og enhedshåndtering, der hjælper jer med at beskytte jeres virksomhedsdata på tværs af personlige og virksomhedsejede enheder.

Se fx indhold i Intune.

Det kan lyde lidt forvirrende og være svært at se, hvad det rent faktisk betyder. I bund og grund handler det om det her:

Microsoft 365 Business Standard eller Microsoft 365 Business Premium handler om de her funktioner

Giv jeres medarbejdere mulighed for at arbejde hjemmefra

Beskyt jeres forretning mod hacking og cyberkriminalitet

Reducer løbende udgifter til IT (licenser og drift)

Fokuser på at drive forretning - ikke IT og sikkerhed

Hav altid hurtig og sikker mobil adgang til værktøjer og data

Bevar kontrollen over de enheder, der tilgår jeres virksomhedsdata

Kontroller adgangen til følsomme oplysninger med kryptering

Modtag løbende status og rapportering på jeres sikkerhedssituation

Se mere om Microsoft 365 Business Premium.

Hvorfor er sikkerhed vigtigt i dag?

Alle virksomheder kan rammes af sikkerhedsbrud – og vi ser oftere og oftere at små og mellemstore virksomheder er i skudlinjen. Det kan fx være angreb, hvor din data låses, slettes eller dine medarbejdere udsættes for avancerede phising e-mails. Så spørg dig selv, om din virksomhed har råd til at miste dine filer og data?

Se fx Erhvervsstyrelsens 2020 analyse; Digital Sikkerhed i Danske SMV’er. Desuden siger Center for Cybersikkerhed, at truslen fra cyberkriminalitet er ’meget høj’ i Danmark, og at truslen er rettet mod alle.

Betyder det, at I vil blive ramt af et sikkerhedsbrud? Nej det gør det ikke. Men det betyder, at det er vigtigere end nogensinde at din IT sikkerhed er i orden. Og når I allerede har Microsoft 365 Business Standard er en opgradering til Microsoft 365 Business Premium den hurtigste og mest effektive vej til en sikker digital arbejdsplads.

Konklusion; Microsoft 365 Business Standard eller Microsoft 365 Business Premium

Hvis du gerne vil være sikret mod cybertrusler, så bør du overveje Business Premium, da det er en hurtig genvej til at beskytte din virksomhed. Men husk, at det er forskelligt fra virksomhed til virksomhed, hvilken licens, der passer. Hvis du er i tvivl, så tag endelig fat i os – så giver vi dig et uforpligtende tjek af din IT.

Anbefalede indlæg

Ingen kommentarer endnu.


Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *