Fortsæt til indhold

IT løsninger til virksomheder

*De fleste aftaler har en måneds opsigelsesvarsel

it løsninger til små og mellemstore virksomheder

Det siger vores kunder

0 +
Virksomheder

har valgt os som deres IT afdeling

Fulde IT løsninger til din virksomhed

IT er for de fleste en kritisk del af det at drive forretning. Derfor er det vigtigt, at du har stabile IT løsninger. Heldigvis giver Microsofts 365 produkter netop dette med en oppetid på 99,5%.

For at sikre, at du er konkurrencedygtig, bør du let kunne skifte IT systemer og bygge integrationer. Det kræver, at din IT løsning er fleksibel. Netop Microsoft Azure giver dig en masse spændende muligheder for at få fuld fleksibilitet.

Med os som IT leverandør får du både daglig IT support til en fast pris og eksperter, der kan rådgive og bygge din IT for dig. Vi har 20 års erfaring i at drive IT for virksomheder.

Vi har ikke behov for at binde vores kunder på lange kontrakter. Derfor er vores IT løsninger er uden binding – du kan sige op med en måneds varsel.

Det synes vi er mest fair.

Sørg for at din sikkerhed er i top

IT sikkerhed er måske ikke det, du prioriterer højest. Fx kan du overveje, om I har råd til at miste jeres data eller hvad du vil gøre, hvis alle jeres filer forsvinder. Det er kernen i din IT sikkerhed.

Læs mere: Derfor er der ikke backup i Office

Lige nu vurderes risikoen for hackerangreb på små og mellemstore danske virksomheder til at være meget høj. Og det vil vi gerne hjælpe dig med at bekæmpe.

Tag fat i os i NHL Data i dag – så ser vi sammen på, hvordan vi kan hjælpe dig med din IT. 

Ring eller send os en besked.

Lars Wiberg

Ja tak til e-mails fra NHL Data, som jeg til enhver tid kan melde mig fra igen. Jeg accepterer samtidig privatlivspolitikken og betingelser for behandling af mine personoplysninger.

Send os en besked

Vi ringer til dig hurtigst muligt. Du er velkommen til at ringe til os på 70 28 66 00.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Linda Degnbol Baltzersen
Lars Wiberg

Ja tak til e-mails fra NHL Data, som jeg til enhver tid kan melde mig fra igen. Jeg accepterer samtidig privatlivspolitikken og betingelser for behandling af mine personoplysninger.