Fortsæt til indhold

IT sikkerhed

Vi matcher dine krav til IT sikkerhed

Du er naturligvis garanteret et højt niveau af sikkerhed, uanset hvilken løsning du vælger fra NHL Data. Det er ganske enkelt indbygget i din leverance. Fx er du beskyttet mod avancerede trusler, der er skjult i links og vedhæftede filer i mails – og mod selv de mest aggressive virus- og malwareangreb.

Men måske har du også andre ønsker og krav til sikkerheden?

Har din virksomhed fx fastlagt en sikkerhedspolitik, hjælper vi gerne med at implementere den – både i din digitale arbejdsplads, på dine mobile enheder og i dine forretningskritiske systemer. Måske ønsker du at styre adgangen til dine forretningskritiske data, administrere brugerrettigheder for dine ansatte, begrænse brugen af bestemte funktioner i en applikation – eller sikre, at firmadata automatisk bliver fjernet fra en mobil enhed, hvis den bliver stjålet.

Fortæl os dine ønsker og krav, så sørger vi for, at de bliver implementeret.

Ingen IT sikkerhedspolitik? No problem.

Har din virksomhed endnu ikke en sikkerhedspolitik? Bare rolig … det har de færreste små og mellemstore virksomheder. Men du har sikkert stadig særlige ønsker og krav. Lad os sammen identificere dem og transformere din virksomheds sikkerhedsperspektiv til en brugbar sikkerhedspolitik, der nemt kan implementeres i dine systemer. Vi guider dig hele vejen.

Tag fat i os i dag – så ser vi sammen på, hvordan vi kan hjælpe dig med din IT.

Ring eller send os en besked.

Lars Wiberg

Ja tak til e-mails fra NHL Data, som jeg til enhver tid kan melde mig fra igen. Jeg accepterer samtidig privatlivspolitikken og betingelser for behandling af mine personoplysninger.

Send os en besked

Vi ringer til dig hurtigst muligt. Du er velkommen til at ringe til os på 70 28 66 00.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Linda Degnbol Baltzersen
Lars Wiberg

Ja tak til e-mails fra NHL Data, som jeg til enhver tid kan melde mig fra igen. Jeg accepterer samtidig privatlivspolitikken og betingelser for behandling af mine personoplysninger.