Søg
Close this search box.

Se hvor let det er at hacke din virksomhed

Har du prøvet at få en falsk e-mail, der ser ud til at komme fra din chef? Og som beder dig om at logge ind eller give kreditkortinfo?

Så er du ligesom alle andre. For det sker hele tiden. Truslen fra hackere er i dag meget høj for alle danske virksomheder – uanset størrelse og branche.

På vores webinar kan du se, hvor let det er at hacke en virksomhed – og hvordan du kan gøre det så svært som muligt.

Det er en optagelse af et webinar, som allerede er afholdt, så du kan ikke stille spørgsmål undervejs. I stedet kan du bagefter tage fat i os på 70 28 66 00 eller kontakt@nhl-data.dk og stille dine spørgsmål direkte. God fornøjelse!

Hvordan angribes virksomheder af hackere?

Truslen er ikke noget, vi finder på – det står direkte i Center for cybersikkerheds trusselsvurdering.

Det er især angreb, hvor du får stjålet kreditkortinfo eller får krypteret (og delt) alle filer og data med et krav om løsepenge. Her kan virksomheden være lukket ned i noget tid, fordi I simpelthen ikke kan komme på jeres systemer. Og I værste fald lægges al din virksomheds data på The Dark Web, så alle kan se fx kundedata, alle jeres mails og alle filer.

Det er netop på grund af denne risiko, at det ikke er noget, man taler så meget om. For har du egentlig styr på din forretning, hvis du bliver offer for et angreb? Og har du lyst til at fortælle dine kunder, at hackere har fået adgang til deres data?

Tag fat i os i dag – så ser vi sammen på, hvordan vi kan hjælpe dig med din IT. 

Ring eller send os en besked.

Martin Dahlem - Netværks specialist - Firewall ekspert - Sikkerhedsekspert
Lars Wiberg - Salgsekspert