Skab værdi for firmaet – byg dine systemer sammen

Uanset om din strategi går på at skabe en bedre kundeoplevelse eller øge din markedsandel, har jeres IT systemer en central rolle i at lykkes med det. 

Så hvorfor acceptere, at kunderne skal opleve besværlige processer, som kun er der fordi jeres systemer arbejder på den måde?

Det er jo meningen, at systemerne skal gøre hverdagen lettere for jer og jeres kunder. 

I stedet for at acceptere, at tingene fungerer dårligt, så hent vores webinar og bliv inspireret. 

Her fortæller Administrationschef Rasmus Slot Nielsen fra Qvortrup Administration, hvordan deres IT understøtter forretningens strategi om at skabe en bedre oplevelse for deres lejere.  

Hvem
Rasmus fra Qvortrup Administration
Peter & Linda fra NHL Data

rasmus
Peter Lykke
Linda Degnbol Baltzersen

Hvorfor lytte til os?

Vi er IT afdeling for +500 virksomheder. Du får IT support, som er venlig og løser dine udfordringer – og vi sørger for, at din IT fungerer som den skal. 

Derfor behøver du ikke bruge tid på at løse dagligdags IT udfordringer, men kan tale med os om hvordan IT kan hjælpe din forretning. 

Og så er vi generelt bare godt selskab – det lover vi.

Peter Lykke

Vi leverer den bedst mulige service og rådgivning. Og det er ikke bare noget vi siger. I vores 20 år i branchen har vi stort set ikke mistet en kunde.

En fleksibel IT løsning har den fordel, at den er lettere at opdatere og vedligeholde. Det betyder, at sikkerheden er i top, plus at du har mulighed for let at skifte og installere systemer.

Vores løsninger binder ikke vores kunder og de kan let skifte til en anden IT leverandør, hvis de har lyst.

Peter Lykke, direktør i NHL Data

Tag fat i os i dag – så ser vi sammen på, hvordan vi kan hjælpe dig med din IT. 

Ring eller send os en besked.

Lars Wiberg

Ja tak til e-mails fra NHL Data, som jeg til enhver tid kan melde mig fra igen. Jeg accepterer samtidig privatlivspolitikken og betingelser for behandling af mine personoplysninger.

Send os en besked

Vi ringer til dig hurtigst muligt. Du er velkommen til at ringe til os på 70 28 66 00.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Linda Degnbol Baltzersen
Lars Wiberg

Ja tak til e-mails fra NHL Data, som jeg til enhver tid kan melde mig fra igen. Jeg accepterer samtidig privatlivspolitikken og betingelser for behandling af mine personoplysninger.