Søg
Close this search box.

5 gode råd til din webshop

Der er en masse at tænke over, når du skal i gang med at sælge et produkt eller en ydelse online, men hvis du starter en webshop op hos NHL Data, sørger vi for et solidt teknisk grundlag, så du kan fokuserer på din forretning. Vi har samlet 5 gode råd til din webshop, for at give dig det helt rigtige startskub:

1. Less is more 

Jo enklere og mere brugervenlig din webshop er, jo større chance er der for, at kunden gennemfører et køb. Overvej nøje hvert enkelt klik, for jo færre klik brugeren skal igennem, jo større sandsynlighed er der for et afsluttet køb.

2. Et sikkert fundament

En måde at sikre sig mod tekniske udfordringer er at bruge et CMS-system med mange år på bagen. NHL Data bruger derfor WordPress, Umbraco og Joomla, fordi de i mange år har haft mange brugere, som både består af store virksomheder og privatpersoner, hvilket giver et stort sikkerhedsnet i forhold til at undgå tekniske børnesygdomme. Vi har skrevet et blogindlæg, hvor du kan blive klogere på de forskellige CMS-systemer. Det kan du læse her.

3. Markedsføring af webshop

Der er mange muligheder, når det kommer til online markedsføring, f.eks. Google Adwords, e-mail marketing, artikler, YouTube-videoer, blogindlæg og meget mere. Læg en plan for hvilken type markedsføring, du vil benytte, hvor din målgruppe er og hvad dit budget er.

4. Prioritér kundeservice på din webshop

Har du en kundeserviceplan? Tænk over hvordan du på webshoppen får svaret på potentielle spørgsmål, som kunne opstå hos kunden. Hvis du er på forkant føler kunden sig godt taget af, og du kan undgå en strøm af opkald og e-mails, som pludselig tager al din tid. Tænk også over, hvordan du yder den bedste service på de mails, som så lander i indbakken. Vi anbefaler, at du putter kundeservice højt på prioriteringslisten, da det genererer gladere kunder, som måske ender med at anbefale din virksomhed til deres netværk.

5. Hvem er dine konkurrenter?

Undersøg hvem dine konkurrenter er. Er det store virksomheder som Amazon, Zalando eller lignende med kæmpe omsætninger? Eller er det mindre nichevirksomheder, som måske (heller) ikke har en marketingsafdeling? Du kan sagtens tage kampen op med de store konkurrenter, men sørg for at du har en plan for, hvordan du kan matche deres priser uden selv at gå konkurs. Måske kan du tilbyde kunderne et mere personligt produkt og service, eller hurtigere levering?

Hvis du har fået blod på tanden, kan du skyde din egen webshop i luften med det samme her.

Vi står selvfølgelig klar til at svare på dine spørgsmål alle hverdage mellem kl. 09:00-16:00 på tlf. 70 28 66 00.

God fornøjelse!

Få artikler på mail

Nysgerrig på mere?

Tag fat i os i dag – så ser vi sammen på, hvordan vi kan hjælpe dig med din it. 

Ring eller send os en besked.

Er du kunde og har brug for support, så ring eller send en mail på support@nhl-data.dk

Martin Dahlem - IT og Netværkssikkerheds Konsulent
Jesper Haggren - IT Konsulent - DevOps - Implementerings ekspert - Microsoft 365