Søg
Close this search box.

External Collaboration i Teams

I denne tid hvor mange arbejder hjemmefra, bliver Microsoft Teams benyttet flittigt. Det er et fremragende værktøj til samarbejde inden for organisationen og til at afholde møder med eksterne personer.

Samarbejde i Teams

Teams er dog mere end bare onlinemøder. Det er et værktøj til samarbejde, primært inden for en organisation – men det kan også bruges til at samarbejde på tværs af organisationer. Det kræver dog at man åbner op for External Collaboration. Ønsker i dette gjort for jeres virksomhed – kontakt os da herom.

External Collaboration fungerer langt han ad vejen rigtig godt og det giver en masse spændende muligheder for samarbejde på projekter, specifikke opgaver, samt faglig og social sparring og interaktion, i en tid hvor netop de sociale relationer ofte halter.

Udfordringer med Teams

Desværre oplever nogle brugere problemer med at beskeder ikke altid når frem, når man skriver med en person uden for deres organation. Det er også et kendt problem i Teams og rygterne siger at Microsoft netop nu arbejder på en multiuser-Teams-løsning til både PC og MAC, hvor man kan hoppe mellem forskellige organisationer, netop for at imødekomme dette. I mellemtiden er der måder til at omgå dette på, såfremt man har bruger-konti i flere forskellige organisationer og ønsker at være logget på dem, samtidig.

Er du kunde hos NHL Data, hjælper vi dig gerne med dette. Men hvis du endnu ikke er kunde, eller blot ønsker at prøve selv, er her en kort guide til hvordan du logger på flere forskellige Teams konti, på samme tid.

  1. Opret en ny lokal bruger i Windows
  2. Gør denne til medlem af lokal-administrator gruppen.
  3. Login som denne bruger og login i Teams med konto nummer 2
  4. Log ud og login som din primære bruger
  5. Start CMD og anvend denne kommando for at starte endnu en instans af Teams op, hvor du er logget på som konto nummer 2:
runas /user:%computername%\brugernavn "C:\Users\brugernavn\AppData\Local\Microsoft\Teams\Update.exe --processStart \"Teams.exe\""

Så har man nu 2 instanser af Teams kørende, logget ind på hver deres virksomhed.

Få artikler på mail

Nysgerrig på mere?

Tag fat i os i dag – så ser vi sammen på, hvordan vi kan hjælpe dig med din it. 

Ring eller send os en besked.

Er du kunde og har brug for support, så ring eller send en mail på support@nhl-data.dk

Martin Dahlem - IT og Netværkssikkerheds Konsulent
Jesper Haggren - IT Konsulent - DevOps - Implementerings ekspert - Microsoft 365