Gamle adresser smtp.nhl-data.dk og pop3.nhl-data.dk lukkes ned

Det har de sidste 15 år været muligt at fange vores mailserver både via smtp.nhl-data.dk, pop3.nhl-data.dk, imap.nhl-data.dk, mail.nhl-data.dk samt mail.dit-eget-domæne.dk. Alle har peget på vores mailservers IP adresse (87.116.7.13) og der har således ikke været nogen forskel på om man benyttede den ene eller den anden variant. Dette ændrede sig dog for en håndfuld år siden, med implementeringen af SSL. SSL er nemlig bundet på et specifikt hostnavn – i vores tilfælde mail.nhl-data.dk. Det betyder i praksis at man vil få advarsler fra sit mailprogram, hvis man forsøger at sætte den til at bruge andre adresser end mail.nhl-data.dk.

Alle NHL Datas kunder benytter i dag enten mail.nhl-data.dk (SSL) eller, i nogle tilfælde, mail.dit-eget-domæne.dk. Der burde ikke være kunder tilbage som benytter sig af disse hverken pop3.nhl-data.dk, imap.nhl-data.dk eller smtp.nhl-data.dk. For at undgå fremtidige kunder fejlagtigt kommer til at vælge disse adresser i forbindelse med mailopsætning, lukker vi i dag for disse tre adresser (pop3.nhl-data.dk, imap.nhl-data.dk og smtp.nhl-data.dk).

Få artikler på mail

Ja tak til e-mails fra NHL Data, som jeg til enhver tid kan melde mig fra igen. Jeg accepterer samtidig privatlivspolitikken og betingelser for behandling af mine personoplysninger.

Tag fat i os i dag – så ser vi sammen på, hvordan vi kan hjælpe dig med din IT. 

Ring eller send os en besked.

Lars Wiberg

Ja tak til e-mails fra NHL Data, som jeg til enhver tid kan melde mig fra igen. Jeg accepterer samtidig privatlivspolitikken og betingelser for behandling af mine personoplysninger.

Få tips direkte på mail 👇

Vi sender tips hver 14. dag – og du kan frit sige nej tak, hvis du fortryder. 

Ja tak til e-mails fra NHL Data, som jeg til enhver tid kan melde mig fra igen. Jeg accepterer samtidig privatlivspolitikken og betingelser for behandling af mine personoplysninger.

Send os en besked

Vi ringer til dig hurtigst muligt. Du er velkommen til at ringe til os på 70 28 66 00.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Linda Degnbol Baltzersen
Lars Wiberg

Ja tak til e-mails fra NHL Data, som jeg til enhver tid kan melde mig fra igen. Jeg accepterer samtidig privatlivspolitikken og betingelser for behandling af mine personoplysninger.