Det kan være enormt fristende at lade pengene veje tungest, når du skal beslutte dig for om du vil købe et webhotel, eller om du selv vil stå for at bygge en gratis hjemmeside. Men der er desværre flere ulemper end fordele ved de gratis hjemmesider. Lad os forklare nærmere her:


Hvis du vælger at købe et webhotel gennem NHL Data er du garanteret:

  • Højere sikkerhed. Vi bruger blandt andet antivirusprogrammet Eset, som er en af de stærkeste spillere på markedet.
  • At du ikke skal kæmpe med uønskede reklamer, som lige pludselig dukker op på din hjemmeside, og som du ikke engang selv får en andel af.
  • Hurtig hastighed. Du risikerer ikke, at de besøgende på din hjemmeside klikker videre til konkurrenten på grund af for lang loading tid.
  • Muligheden for at oprette egne e-mailadresser, f.eks. martin@minside.dk, info@minside.dk, job@minside.dk
  • Hurtig og kompetent kundeservice. Vi sidder nemlig altid klar ved telefonen i hverdagene mellem kl. 09:00-16:00.

Øg trafikken til din hjemmeside

Når du køber et webhotel får du også dit eget domænenavn, som du frit vælger, f.eks. www.minside.com. Hvis du vælger en gratis løsning er du derimod underlagt udbyderen, og risikerer at ende med et, til tider, langt og kluntet domænenavn, fordi udbyderens navn også skal indgå.

Læs mere om domænenavne her.

Når du har dit eget domænenavn får du automatisk også en bedre placering på Google, og det øger derfor mulighederne for at generere flere besøgende til din hjemmeside.

Med dit eget domænenavn har du også muligheden for at tjene penge på annoncer, hvis du ønsker det. Og du har frit valg mellem hvem, du ønsker skal annoncere på din hjemmeside. Det har du ikke med en gratis hjemmeside.

Layout uden begrænsninger

Hvis du vælger en gratis løsning, har du desværre begrænsede muligheder, når det kommer til din hjemmesides udseende. De gratis udbydere har nemlig kun et begrænset omfang af temaer, og endda også restriktioner overfor hvilke plugins, du må installere på din side.
Det oplever du ikke på et betalt webhotel.

Anbefalede indlæg

Ingen kommentarer endnu.


Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *