Søg
Close this search box.

Hvorfor vælge en Microsoft certificeret IT-leverandør?

Det er ikke ligegyldigt om du vælger en certificeret Microsoft partner eller ej. For det har stor indflydelse på hvor meget du får ud af dine Microsoft 365 licenser.

Vi er certificerede Microsoft leverandører – det kan vi lige så godt få sagt med det samme. Det gør en reel forskel for vores kunder – ellers ville vi ikke bruge tid og penge på det. Her kan du dykke ned i, hvad det helt konkret betyder.

Hvad er forskellen på en certificeret og en ikke-certificeret Microsoft partner?

Lad os bare komme til sagen med det samme. Det er super let at købe dine Microsoft 365 licenser online og komme i gang hurtigt og billigt – ofte gratis. Her er det især ikke-certificerede partnere, der dominerer markedet. Prisen på licensen er det samme hos alle leverandører.

Se her en intro til hvorfor det er vigtigt – og læs videre under videoen.

Skal du have en af de helt billige licenser, som fx Business Basic- så kan du købe dem hvor som helst. Her er der nemlig ikke de mere komplicerede indstillinger i Microsoft 365, som skal sættes op manuelt.

Vælger du en licens med indbygget IT-sikkerhed – fx en Business Premium licens, så vælg en leverandør, der sætter licensen rigtigt op. Vores kunder, som ikke har haft en certificeret Microsoft leverandør, har ofte betalt for funktioner, som ikke fungerer.

For at gøre det helt tydeligt får du her 2 konkrete eksempler.

Er din to-faktor-godkendelse sat rigtigt op?

En let måde at øge sin beskyttelse mod cyberangreb er at sætte to-faktor identifikation op. Men hvis det ikke er sat rigtigt op, så skal medarbejdere i din virksomhed godkende deres login hver eneste dag. Det er ikke meningen.

To-faktor-godkendelsen virker nemlig på den måde, at du kun behøver at godkende dit netværk en gang imellem. Det er derfor ikke nødvendigt med de daglige logins, hvis tingene er sat rigtigt op.

Hvis Intune kun er sat delvist op

Intune følger med i Microsoft 365 Business Premium. Det beskytter følsomme oplysninger og data på alle dine computere, mobiler og andre enheder.

Vi ser ofte at det ikke er alle virksomhedens enheder, der har Intune. Hvis andre let kan få adgang til følsomme oplysninger på nogle af dine enheder, er det ligegyldigt, at andre enheder er beskyttet.

Derfor er det vigtigt at din certificeret Microsoft leverandør ved, hvordan de installerer Intune og som også bruger tiden på det.

Er den billigste IT-leverandør den bedste?

En Microsoft licens er den samme uanset hvem du køber den af. Det kommer vi ikke udenom. Så derfor kan du godt fristes til at vælge den leverandør, der tilbyder fx gratis oprettelse. Men hvad sker der så, når du oplever problemer? Er din leverandør i stand til at hjælpe dig?

I sidste ende er der stor forskel på, hvilke kompetencer de forskellige IT-leverandører har. Hvilket også har indflydelse på, hvor meget du får ud af dine licenser.

Se 5 sikkerhedsindstillinger, som du skal slå til i Microsoft 365

Vi har bestemt ikke en dyr timepris – tværtimod. Og vi kører med faste priser på support, så du ved, hvor meget, du skal betale hver måned. Men vi starter ofte med at sætte dine licenser rigtigt op. Så derfor kører vi ikke med gratis oprettelse.

Til gengæld får du mest muligt ud af de licenser, som du betaler for hver måned. Hvilket betyder, at du skal bruge mindre tid (og penge) på IT-problemer.

Certificeret Microsoft support

Hvis du vælger en certificeret Microsoft IT-partner, får du den rette support, så du kan få mest muligt ud af dine Microsoft licenser. Vi har fast pris på support hver måned, så I kan bare ringe.

En certificeret tekniker vil ofte kende de problemer, du oplever, og vil derfor også være hurtigere til at finde en løsning. Det betyder selvfølgelig at du kan komme hurtigere videre med det, du havde gang i.

Med en certificeret leverandør vil du også opleve, at dine problemer bliver løst på den rigtige måde. Det betyder, at du typisk slipper for, at tingene går i hårdknude igen. En certificeret tekniker vil være uddannet i at løse dine problemer korrekt, og derfor undgår du lappeløsninger, der ofte skaber flere problemer end de løser.

Din løsning bliver aldrig bedre end din IT-leverandør

Som med så meget andet, hænger pris og kvalitet sammen, når det kommer til IT-leverandører. Den rådgivning og ekspertise, du får med i købet, svinger meget i kvalitet.

Hvis du vil have en løsning, der passer til din virksomhed, hvor du bruger de funktioner, du betaler for, og den daglige support fungerer, så brug en certificeret Microsoft leverandør.

Du får:

  • korrekt opsætning af alle de programmer og funktioner
  • færre problemer i hverdagen
  • en højere IT-sikkerhed via bedre opsætning
  • hurtig og kompetent support

Kontakt os

Hvis du ønsker vores hjælp til Microsoft 365, IT-sikkerhed, drift eller support af din IT så ring til os på 70 28 66 00 eller sende en mail på kontakt@nhl-data.dk. Vi står altid klar til at hjælpe dig.

Få artikler på mail

Nysgerrig på mere?

Tag fat i os i dag – så ser vi sammen på, hvordan vi kan hjælpe dig med din it. 

Ring eller send os en besked.

Er du kunde og har brug for support, så ring eller send en mail på support@nhl-data.dk

Martin Dahlem - IT og Netværkssikkerheds Konsulent
Jesper Haggren - IT Konsulent - DevOps - Implementerings ekspert - Microsoft 365