Microsoft Partner

Silver Small and Midmarket Cloud Solutions

Vi er blevet Microsoft Small and Midmarket Cloud Solutions Partner hvilket gør os i stand til at rådgive og implementere Microsoft cloud løsninger for vores kunder, i særdeleshed Office 365, der er et af vores fokusområder.

For at opnå Silver partnerskab skal man gennemgå eksaminationer og opnå certificeringer. For at sikre en høj grad af service og kvalitet, kræver Microsoft at du kan dokumentere succesfulde løsninger med implementering hos flere tilfredse kunder.

Ved spørgsmål til ovenstående eller muligheder omkring Office 365 og andre cloud løsninger, er du velkommen til at kontakte Søren direkte på telefon 30 29 50 00.

Få artikler på mail

Ja tak til e-mails fra NHL Data, som jeg til enhver tid kan melde mig fra igen. Jeg accepterer samtidig privatlivspolitikken og betingelser for behandling af mine personoplysninger.

Nysgerrig på mere?

Tag fat i os i dag – så ser vi sammen på, hvordan vi kan hjælpe dig med din it. 

Ring eller send os en besked.

Er du kunde og har brug for support, så ring eller send en mail på support@nhl-data.dk

Vil du have hjælp til IT direkte i din indbakke, så sig ja tak til e-mails herunder. Det er ikke et krav og du kan altid afmelde dig igen. Du accepterer samtidig privatlivspolitikken og betingelser for behandling af dine personoplysninger.