Søg
Close this search box.

Nye og forbedrede WebHoteller

Vi kan med glæde løfte sløret for en række nye WebHotel produker, som vi haft undervejs i nogen tid. Både til Windows og til Linux.

Med disse nye produkter har vi valgt at gøre udbudet endnu bredere, således at vi nu i stedet for fire pakker, tilbyder hele 6 forskellige løsninger: Basic, Standard, Professional, Premium, Business og Enterprise. Derved sikrer vi at dit WebHotel kan vokse sammen med dig; hele vejen.

Til de nye WebHoteller følger naturligvis rigeligt med plads, samt et gratis SSL certifikat, så dine besøgende altid møder tillid og tryghed på din hjemmeside.

Alle produkterne ligger naturligvis på samme gode platform som vores tidligere produkter. Og som altid er NHLs faglige og professionelle serviceniveau inkluderet. Du kan bestille et af NHL Datas nye produkter, som indeholder SSL-certifikat direkte her fra hjemmesiden. Se WebHoteller til Windows og Linux. Hvis du ønsker at tale med en medarbejder, kan du altid ringe på 7028 6600. Vi er klar til at rådgive og finde den rigtige løsning til dig.

Få artikler på mail

Nysgerrig på mere?

Tag fat i os i dag – så ser vi sammen på, hvordan vi kan hjælpe dig med din it. 

Ring eller send os en besked.

Er du kunde og har brug for support, så ring eller send en mail på support@nhl-data.dk

Martin Dahlem - IT og Netværkssikkerheds Konsulent
Jesper Haggren - IT Konsulent - DevOps - Implementerings ekspert - Microsoft 365