Det er nemt at sende beskeder ud til flere i Teams samtidig. Det kræver kun nogle få klik og vi viser dig her hvordan du gør.

Det er en god funktion at kende, når du skal sende en besked til flere personer samtidig, men dine modtagere er medlemmer af forskellige kanaler i Teams.

Så slipper du for at bruge tid og kræfter på at sende den samme besked flere gange til forskellige kanaler. Og hvem vil ikke gerne det?

Sådan sender du en besked i flere kanaler

Start med at finde den kanal, du vil oprette selve beskeden i, og klik på ”Ny samtale”, som du finder nederst i kanalvinduet i Teams.

Klik på ny samtale i en af kanalerne

Her i den tomme besked trykker du på ”Formatér”-ikonet, som giver dig en masse spændende muligheder.

Klik på formater-ikonet

Nu skal du skrive den besked, du vil sende ud. Skriv en overskrift og noget tekst ind i din besked.

Ved siden af formaterings-ikonet finder du emojis, GIFs osv. Du tagger andre i teksten ved at starte med @ og så de første bogstaver i navnet.

Udfyld teksten i samtalen

Men det var ikke det vi skulle bruge en masse tid på her. Nu skal du til at tilføje kanaler. Det gør du ved at vælge “Bogfør i flere kanaler”.

Klik på bogfør i flere kanaler

Du kan nu se, hvilke kanaler, beskeden allerede sendes til. Her klikker du på “Vælg kanaler”.

Klik på vælg kanaler her

Tilføj nu de kanaler, som du vil sende din besked til, ved at markere dem på oversigten over dine kanaler i Teams.

Du kan selvfølgelig kun sende til kanaler, som du selv har adgang til.

Det kan være, at du skal folde de enkelte teams ud for at se kanalerne med de små trekanter.

Når du har valgt kanaler, klikker du på “Opdater”.

Vælg de kanaler, du gerne vil sende beskeden til

Du kan se, hvilke kanaler du sender en besked ud på øverst til venstre i beskeden – lidt ligesom du kender det fra e-mail-modtagere.

Du kan fjerne en tilføjet kanal ved at klikke på krydset ud for kanalen.

I toppen af din samtale kan du nu se de valgte kanaler

Når du er klar, så er det bare at sende beskeden afsted. Kommentarer i samtalen deles ikke mellem kanalerne. Men man kan godt slette beskeden i alle kanaler igen.

Hvis du har behov for en gruppe, hvor udvalgte kollegaer skal kommunikere eller samarbejde, så kan du også vælge at oprette et privat team til gruppen.

På den måde kan i sammen kommunikere og dele filer.

Anbefalede indlæg

Ingen kommentarer endnu.


Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *