Søg
Close this search box.

Spam og virus filtrering

Vores mailsystemer modtager dagligt mange tusindvis af spam- og virus-mails, som vi effektivt filtrerer fra ved hjælp af en række teknologier. Spam-mails er til stor irritation og kræver at du som bruger skal bruge tid på at vurdere indholdet og efterfølgende slette dem. Spam mails optager plads i din email-indbakke, men værre er den spildtid du bruger på at slette dem.

Spam er i stor udstrækning reklame e-mails, der bliver afsendt via mailservere overalt på Internettet, som ikke er konfigureret korrekt og tilstrækkelig sikret. Spamafsendere kan så frit misbruge dem til afsendelse af millioner af e-mails.

Mængden af e-mails som indeholder virus er markant og er i dag en af de hyppigste årsager til, at en computer inficeres med virus.

NHL Data scanner alle e-mails der sendes og modtages på vores mailserver. Vores virusscanner opdateres dagligt og som kunde hos NHL Data er du derved i høj grad sikret mod at din computer bliver inficeret med virus via e-mails. Vil du også have samme sikkerhed? Kontakt os i dag for en uforpligtende gennemgang af dit system

Få artikler på mail

Nysgerrig på mere?

Tag fat i os i dag – så ser vi sammen på, hvordan vi kan hjælpe dig med din it. 

Ring eller send os en besked.

Er du kunde og har brug for support, så ring eller send en mail på support@nhl-data.dk

Martin Dahlem - IT og Netværkssikkerheds Konsulent
Jesper Haggren - IT Konsulent - DevOps - Implementerings ekspert - Microsoft 365