Vi styrker vores kompetencer på Office 365

Som en naturlig del af at vi dagligt rådgiver og hjælper vores kunder med Office 365, kan vi nu tilføje Silver Cloud Productivity til vores Microsoft Partner kompetencer. Dette er et vigtigt signal til vores kunder om vores fortsatte fokus og uddannelse omkring Office 365 platformen. Med dette bevis har du sikkerhed for, at vi kan rådgive dig bedst muligt og er i stand til at implementere en Office 365 løsning.

Står du og overvejer at flytte jeres gamle Exchange server ud i skyen, så har vi kompetencerne til at få det omsat til virkelighed. Der kan både være penge at spare og sikkerheden kan blive forbedret.

Ring 70 28 66 00 og hør hvordan vi smertefrit kan hjælpe dig med at flytte din IT ud i skyen!

Få artikler på mail

Ja tak til e-mails fra NHL Data, som jeg til enhver tid kan melde mig fra igen. Jeg accepterer samtidig privatlivspolitikken og betingelser for behandling af mine personoplysninger.

Nysgerrig på mere?

Tag fat i os i dag – så ser vi sammen på, hvordan vi kan hjælpe dig med din it. 

Ring eller send os en besked.

Er du kunde og har brug for support, så ring eller send en mail på support@nhl-data.dk

Vil du have hjælp til IT direkte i din indbakke, så sig ja tak til e-mails herunder. Det er ikke et krav og du kan altid afmelde dig igen. Du accepterer samtidig privatlivspolitikken og betingelser for behandling af dine personoplysninger.