Vi styrker vores kompetencer på Office 365

Som en naturlig del af at vi dagligt rådgiver og hjælper vores kunder med Office 365, kan vi nu tilføje Silver Cloud Productivity til vores Microsoft Partner kompetencer. Dette er et vigtigt signal til vores kunder om vores fortsatte fokus og uddannelse omkring Office 365 platformen. Med dette bevis har du sikkerhed for, at vi kan rådgive dig bedst muligt og er i stand til at implementere en Office 365 løsning.

Står du og overvejer at flytte jeres gamle Exchange server ud i skyen, så har vi kompetencerne til at få det omsat til virkelighed. Der kan både være penge at spare og sikkerheden kan blive forbedret.

Ring 70 28 66 00 og hør hvordan vi smertefrit kan hjælpe dig med at flytte din IT ud i skyen!

Få artikler på mail

Ja tak til e-mails fra NHL Data, som jeg til enhver tid kan melde mig fra igen. Jeg accepterer samtidig privatlivspolitikken og betingelser for behandling af mine personoplysninger.

Tag fat i os i dag – så ser vi sammen på, hvordan vi kan hjælpe dig med din IT. 

Ring eller send os en besked.

Lars Wiberg

Ja tak til e-mails fra NHL Data, som jeg til enhver tid kan melde mig fra igen. Jeg accepterer samtidig privatlivspolitikken og betingelser for behandling af mine personoplysninger.

Få tips direkte på mail 👇

Vi sender tips hver 14. dag – og du kan frit sige nej tak, hvis du fortryder. 

Ja tak til e-mails fra NHL Data, som jeg til enhver tid kan melde mig fra igen. Jeg accepterer samtidig privatlivspolitikken og betingelser for behandling af mine personoplysninger.

Send os en besked

Vi ringer til dig hurtigst muligt. Du er velkommen til at ringe til os på 70 28 66 00.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Linda Degnbol Baltzersen
Lars Wiberg

Ja tak til e-mails fra NHL Data, som jeg til enhver tid kan melde mig fra igen. Jeg accepterer samtidig privatlivspolitikken og betingelser for behandling af mine personoplysninger.