Søg
Close this search box.

Netunit er nu slået sammen med NHL Data

I september 2020 besluttede Netunit folkene at slå pjalterne sammen med os i NHL Data. Nu er flytningen af kunderne helt færdig og firmaet Netunit eksisterer derfor ikke længere. Men de gode folk fra Netunit arbejder heldigvis stadig hos os.

Med Netunit ombord er vi nu endnu bedre rustet til at tage os af virksomheders IT.

Vi kender hinanden godt i forvejen

Vi lå alle på samme etage i kontorfællesskabet Valby Tag. Så vi kendte hinanden i forvejen og kunne se, hvordan de ting, vi hver især er dygtige til, ville virke bedst, hvis vi arbejdede sammen. Derfor valgte vi at blive kollegaer i stedet for konkurrenter.

Og netop det med at gå fra konkurrenter til kollegaer har været en af de vigtigste ting i sammenlægningen af de 2 IT virksomheder.

Hvordan har det været for kunder fra Netunit?

Heldigvis har kunderne taget godt imod ændringerne. De fleste var jo nervøse for, at deres faste kontakt ikke længere ville være tilgængelig. Men fordi vi kendte hinanden i forvejen og var enig om at vi skulle samarbejde, så er alle her stadigvæk.

Vores nye kunder fra Netunit oplever at vi lettere kan gribe deres opgaver, da vi er lidt flere personer til at tage os af deres henvendelser. Der er også en større bredde i de opgaver, vi kan hjælpe med. Så det handler ikke kun om et nyt logo på regningen, men også i høj grad om, at vi sørger for den bedst mulige service til vores kunder.

Så hvilke løsninger kan man fremover få fra NHL Data?

Der er ingen tvivl om, at vi har styrket vores position ved at få Netunit ombord.

Vi leverer drift af IT for virksomheder i Danmark – til en fast pris hver måned. Ingen overraskende regninger. Hvis du vil tale med os om din IT, så ring til os på 70 28 66 00 eller send os en mail på kontakt@nhl-data.dk.

Mere om vores løsninger

Hvad IT koster hos os

Support til fast pris hver måned

Få artikler på mail

Nysgerrig på mere?

Tag fat i os i dag – så ser vi sammen på, hvordan vi kan hjælpe dig med din it. 

Ring eller send os en besked.

Er du kunde og har brug for support, så ring eller send en mail på support@nhl-data.dk

Martin Dahlem - IT og Netværkssikkerheds Konsulent
Jesper Haggren - IT Konsulent - DevOps - Implementerings ekspert - Microsoft 365