Digital Arbejdsplads

Hjemme, på farten eller på kontoret

Muligheden for at kunne tilgå forretningskritiske data og samarbejde digitalt er vital for driften af de fleste virksomheder i dag. Sikkert også for din.

Med NHL Data’s digitale arbejdsplads kan du arbejde effektivt og sikkert hvor som helst og fra en hvilken som helst enhed. Både online og offline.

Din nye digitale arbejdsplads er bygget på Office 365 – tidens bedste samarbejdsplatform for små og mellemstore virksomheder. Og naturligvis pakket ind i al den sikkerhed, du har brug for til at beskytte dine dato og holde it-trusler fra døren.

Arbejd effektivt 24/7 – sammen og hver for sig

Office 365 giver dig adgang til alle de kendte applikationer, så du kan arbejde på dine præsentationer i PowerPoint, holde styr på tallene i Excel, skrive dine tilbud i Word og sende mail via Outlook – uanset om du arbejder online eller offline.

Du og dit team kan også nemt afholde online-møder – og dele og arbejde i de samme dokumenter, uanset hvor I hver især opholder jer. Og det er blot et udpluk af de muligheder, I har adgang til.

Styr på sikkerheden

NHL’s digitale arbejdspladser er topsikrede arbejdspladser. Det betyder, at du er effektivt beskyttet, uanset hvilke trusler og angreb du risikerer at blive udsat for.

Din digitale arbejdsplads er naturligvis beskyttet mod virusangreb og sikret med kryptering, så data ikke kommer i forkerte hænder, hvis du fx bliver udsat for tyveri. Du er desuden garanteret sikker backup af dine data. Oplever du nedbrud, kan vi genetablere din arbejdsplads indenfor få timer, så dine brugere hurtigt kan fortsætte dagens arbejde.

Stabilt og sikkert netværk

Din digitale arbejdsplads er udstyret med et sikkert og stabilt netværk, så du og dine ansatte altid har adgang til de data, I har brug for – uanset om I kører på trådløst eller kablet netværk. Vi opsætter naturligvis også gerne dit gæstenetværk, så dine gæster ikke har adgang til forretningskritiske data.

Du har ALTID en livline

Du og dine ansatte er afhængige af, at teknikken spiller i det daglige, så I kan arbejde effektivt, når som helst – og uanset hvor I befinder jer. Med NHL Service Desk har du altid en livline, når du har brug for support. Uanset om det er dit netværk, Windows, Office-pakken eller noget helt fjerde, der driller, er du garanteret hurtig og kompetent hjælp, så du kan komme videre med dit arbejde. Men andre ord … vi klarer den daglige support og sikrer, at din digitale arbejdsplads altid fungerer.

Vælg den rigtige løsning. Det er dyrt at vælge forkert

Er du klar til at styrke din forretning med en digital arbejdsplads?

Tag en erfaren leverandør med på råd, der har hjulpet andre som dig – og som lynhurtigt kan sætte sig ind i din forretnings specifikke behov. Så undgår du at betale for meget.

Når du allierer dig med NHL Data er du garanteret en digital arbejdsplads, der understøtter din forretning og dine aktiviteter bedst muligt, beskytter dine data – og sikrer dig nem adgang til support, når du har brug for hjælp.

Vil du vide mere?

70286600

For et uforpligtende tilbud
Ring til os