Søg
Close this search box.

Hvad er prisen på Microsoft 365 Copilot?

Lige nu er der virkelig gang i udviklingen indenfor generativ AI – og den bølge er Microsoft selvfølgelig også med på. De har her i starten af 2024 gjort Copilot tilgængelig for en langt større del af deres kunder end tidligere. Men hvad er egentlig prisen på en Microsoft 365 Copilot licens? Og kan alle købe en licens?

Den gratis og den betalte version af Microsofts Copilot

De fleste virksomheder kan med deres Microsoft 365 abonnement få adgang til den gratis version af Microsofts Copilot, som minder om ChatGPT. Den finder du som en del af Edge-browseren, der er standard i Windows i dag.

Se hvordan du bruger Microsoft Copilot i Edge

Derudover har Microsoft en betalt version af Copilot; Microsoft 365 Copilot. Den sidste er den, som er bygget ind i dine Office-programmer – og det er den licens, de fleste er interesseret i at få fingrene i.

Læs mere om Microsoft 365 Copilot her

Hvem kan købe en Microsoft 365 Copilot licens?

Det er ikke alle, der kan købe en Microsoft 365 Copilot licens. Og det er der faktisk en årsag til.

Fordi Microsoft 365 Copilot er en tilføjelse til dine Office-programmer, så kræver det at du har adgang til programmerne for at bruge Copilot.

Så derfor skal din virksomhed i have en Microsoft 365 Business Standard, Microsoft 365 Business Premium eller en af Microsoft 365 E-licenserne for at kunne købe en Copilot licens. Den fungerer simpelthen kun sammen med Microsoft 365-licenserne.

Hvad er prisen på en Microsoft 365 Copilot licens?

En Microsoft 365 Copilot licens koster 209,60 kr. per bruger per måned. Den kan kun købes for 1 år ad gangen, så det betyder at du skal betale 2.515,20 kr., når du vil købe en licens. Og så kræver det selvfølgelig at du har en Microsoft 365 licens sammen med din Copilot licens.

Tidligere har der været en regel om at man skulle købe 300 licenser som minimum, men det gælder ikke længere. Så du kan sagtens købe en enkelt licens til dig selv for at se, om det er noget, I kan bruge i virksomheden.

Skal du i gang med Microsoft 365 Copilot?

Hvis du er nysgerrig på at komme i gang med Microsoft 365 Copilot, så tag fat i os på 70 28 66 00. Vi hjælper dig gerne i gang.

Få artikler på mail

Nysgerrig på mere?

Tag fat i os i dag – så ser vi sammen på, hvordan vi kan hjælpe dig med din it. 

Ring eller send os en besked.

Er du kunde og har brug for support, så ring eller send en mail på support@nhl-data.dk

Martin Dahlem - IT og Netværkssikkerheds Konsulent
Jesper Haggren - IT Konsulent - DevOps - Implementerings ekspert - Microsoft 365