Søg
Close this search box.

Få ekstra sikkerhed ovenpå din Microsoft 365 licens

Bliv klogere på, hvordan du kan beskytte din virksomhed, din software og din hardware med ekstra sikkerhed ovenpå din Microsoft 365 licens.

Fuld sikkerhed med Microsoft 365

Microsoft er en af de virksomheder i verden, som investerer flest penge i udvikling af sikkerhedsløsninger. Det gør de for at sikre, at hardware, software og brugere af onlinetjenester – som fx Microsoft 365 – er godt beskyttede.

Læs mere: Hvad er Microsoft 365?

Der er ingen tvivl om, at du får rigtig meget for pengene, når du fx vælger Microsoft 365 Business Premium.

Få disse sikkerhedsfunktioner i Microsoft 365

Hvis du har Microsoft 365 Business Premium er du allerede godt på vej. Her kan du nemlig hjælpe dine medarbejdere med at blive mere sikre med de indbyggede sikkerhedsfunktioner:

  • To faktor godkendelse, hvor man skal godkende login med en anden enhed
  • Du får også en funktion, der beskytter både computere og mobile enheder, så de trygt kan bruges.
  • Windows 10 er den sikreste udgave af Windows, Microsoft nogensinde har leveret. Opgradering er inkluderet i Microsoft 365 Business Premium.
  • Windows Hello til flerfaktorlogin.

Fælles for alle Microsoft 365 løsninger er at to faktor godkendelse er sat som standard. Det giver en beskyttelse mod at passwords hackes.

Se vores fulde guide til at få bedre IT-sikkerhed.

Ikke alle medarbejdere får en optimale sikkerhed

Mange virksomheder har forskellige abonnementer på Microsoft 365. Der er fx en stor del af dem, der bruger mobile enheder, som kun bruger Office online og altså ikke den fulde desktop-version. Andre bruger måske kun Outlook eller Teams. De har altså ikke behov for en masse programmer.

Det er nok ikke alle, der ved, at brugerne af de mindre Microsoft 365-abonnementer mangler de sikkerhedsværktøjer, som du finder inkluderet i de større pakker som Microsoft 365 Business Premium.

De går også glip af en lettere administration af computere og programmer. Se fx sammenligning mellem Business Standard og Business Premium.

Sådan sikrer du alle dine medarbejdere

Uanset hvilken licens, I har, så anbefaler vi vores kunder at have minimum 3 ekstra lag af sikkerhed ovenpå deres Microsoft 365 licenser.

ESET antivirus

Udvidet e-mailbeskyttelse, som sikrer dig mod farlige links og falske mails. Microsoft ATP scanner og filtrerer alle indkommende e-mails for malware. Samtidig beskyttes filer, som sendes via Teams eller SharePoint. Vi bruger ESET antivirus til alle vores kunder, da det er en af de førende på markedet.

DKIM og DMARC beskyttelse af dit domæne

Jeg vil ikke kede jer med den tekniske forklaring, men denne feature sikrer, at det kun er jer, der kan bruge jeres domæne i jeres e-mailadresser (fx @nhl-data.dk). Det er et automatisk tjek, der udføres, når nogen forsøger at sende en e-mail fra et domæne.

Hvis du sender nyhedsbreve eller lignende fra fx mailchimp eller Active Campaign, skal du sørge for at oplyse dette til din IT leverandør.

Backup af Microsoft 365

Med backup af dine data kan du genskabe dine data, hvis du fx bliver hacket. Der er ikke backup inkl. i Microsoft 365 licenser. Du kan tage backup af e-mails, SharePoint, Teams og OneDrive. Læs mere om backup i dette blogindlæg.

Hjælp til bedre passwords

Dårlige passwords, der gentages over flere services er opskriften på et usikkert setup. Derfor bør du overveje en password manager til din virksomhed. Den hjælper dine medarbejdere med at skabe bedre passwords, der er forskellige fra service til service – og huske dem igen.

Beregn, hvad den ekstra sikkerhed koster

Du kan regne på, hvad en IT løsning inkl. antivirus og backup koster med vores prisberegner på IT løsninger.

Hvis du ønsker at tage fat på IT sikkerhed i din virksomhed generelt, så hjælper vi dig gerne på vej. Tag et kig på vores tilgang til IT sikkerhed for virksomheder.

Vil du vide mere om, hvordan du tager din Microsoft 365 Business Premium licens i brug, eller hvordan du forbedrer sikkerheden i Microsoft 365, er du velkommen til at kontakte os på kontakt@nhl-data.dk eller ringe på 70 28 66 00.

Få artikler på mail

Nysgerrig på mere?

Tag fat i os i dag – så ser vi sammen på, hvordan vi kan hjælpe dig med din it. 

Ring eller send os en besked.

Er du kunde og har brug for support, så ring eller send en mail på support@nhl-data.dk

Martin Dahlem - IT og Netværkssikkerheds Konsulent
Jesper Haggren - IT Konsulent - DevOps - Implementerings ekspert - Microsoft 365