Hostingservices

Vi varetager din hosting så du kan fokusere på din forretning

Vi tilbyder et hurtigt og stabilt WebHotel med mulighed for eksekvering af både ASP, ASP.NET samt PHP.

Vi leverer hosting på både Windows- og Linux-servere.

WebHotel Windows

– til f.eks. Umbraco CMS

Med et WebHotel Windows kan du afvikle ASP.NET med .NET Framework 4.6 (og selvfølgelig .NET Framework 1.1, 2.0, 3.5 og 4.0), der integrerer perfekt med både MSSQL og MySQL databaser. Et Windows WebHotel er også den optimale løsning for at hoste dit Umbraco CMS. NHL Data er officielt Umbraco Certified Partner og ønsker du at høre mere om mulighederne for at basere din hjemmeside på den anerkendte danske Open Source CMS platform Umbraco, er du meget velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak. Ring på 70 28 66 00 eller skriv et par linier til os og vi kontakter dig snarest.

WebHotel Linux

– til f.eks. WordPress og Joomla

Med et WebHotel Linux har du det optimale WebHotel til at afvikle din PHP-baserede hjemmeside. Et WebHotel Linux er den optimale løsning til f.eks. WordPress eller Joomla, to meget anerkendte Open Source CMS platforme.

Vi tilbyder WebHotel Linux med PHP-version 5 og 7.


For begge typer WebHotel får du også oprettet en MySQL eller MSSQL database på en af vores databaseservere. Vi har flere versioner af MySQL og pt. MS SQL Server 2016.

MailHotel og Office 365

Vi tilbyder også et dedikeret MailHotel hvis du ikke har behov for en hjemmeside. Et MailHotel giver dig en af de absolut bedste WebMail løsninger på markedet, så du har mulighed for at få fat i din mail uanset om du er på farten eller på kontoret.

Et MailHotel kommer i flere størrelser, alt efter dit behov for antal email-adresser og mængden af plads du benytter på serveren.

Arbejder du med et eller flere af programmerne fra Office-pakken, f.eks. Outlook, Word eller Excel, så kan du med fordel overveje i stedet at vælge en Office 365-løsning. Her får du både en professionel mail-løsning og adgang til de nyeste programmer fra Office-pakken. Office 365 kan købes allerede fra én bruger. Vi har stor erfaring med at migrere f.eks. en eksisterende Exchange-løsning til Office 365. Kontakt os for at høre om mulighederne, så finder vi sammen den løsning der passer til netop dit behov.

DnsHotel

Endelig tilbyder vi også ren DNS-hosting. Med et DnsHotel kan du overlade DNS-driften til os hvis du selv vil hoste en server, eller du kan bruge DnsHotel til at pege flere domæner hen på den samme hjemmeside. Fordelene ved at samle alle ens domæner ét sted er mange, ikke mindst er det lettere hvis vi skal hjælpe dig med at ændre i opsætningen for et domæne. Vi tilbyder registrering af stort set alle typer domæner, du kan læse mere under Domæner.

Hvorfor vælge hosting hos NHL Data?

Vi har en stabil hostingplatform placeret i et moderne professionelt hosting-center, med alle de former for sikkerhed man forventer heraf:

  • Redundant strømforsyning inklusiv UPS og dieselgenerator
  • Redundant linjeføring for opkobling til internettet
  • Vand- og fugtdetektorer
  • Brand- og røgalarmer
  • Brandslukning med Inergen
  • Videoovervågning
  • Køleanlæg
  • Adgangskontrol og sikkerhedszoner med logning af alle adgange
  • Hævede EDB-gulve og kulde/varme-zoner for optimal køling

Vi har en meget høj oppetid og gør løbende tiltag til, at vores hosting-miljø er stabilt og har den nødvendige kapacitet.

Ro i sindet

Vi har fokus på det tekniske, sørger for at driften er stabil og du kan således trygt fokusere på din forretning. Har du behov for support eller rådgivning, så er vi altid klar til at hjælpe. Du har også adgang til din egen kundeportal, hvor du har det fulde overblik over dine domæner og produkter. Du kan bl.a. redigere DNS for dine domæner, finde og bestille nye domæner og ikke mindst hente og betale dine fakturaer online.