Få svar på alle dine spørgsmål om cloud-løsninger her.

Hvad er en cloud eller en sky egentlig?

Meget simpelt fortalt er skyen blot de servere som findes ude på internettet. Modsat traditionelle servere, som man har stående derhjemme eller i eget datacenter, er skyen ikke en konkret server. Det er i stedet en samling af servere, som leverer en given service.

Ved at snakke om “skyen” i stedet for en “server”, kommer det således til at handle mere om funktionen af det man ønsker, end teknikken bag – som for de fleste er ligegyldig.

Undgå disse risici med skyen

Det kan føles praktisk at have sin server stående på kontoret, men det er ikke altid hensigsmæssigt, da det medfører en øget risiko, bl.a. i forbindelse med vandskader, brand, indbrud, uheld, hærværk mv.

Det betyder også en relativ ustabil drift og besværlig service ved nedbrud. I tilfældet af nedbrud kan det betyde uhensigtsmæssig spild af din tid, da du selv står for at tilkalde service, danne dig overblik over eventuelt tabt data og få driften op at køre igen.

Læs også: Til dig der driver et website – sådan øger du sikkerheden.

Hvad er den sikreste løsning?

Hos NHL Data står vores servere i det aflåste og overvågede datacenter Nianet i Taastrup, som laver backup hver nat. Den gemte data sendes så til vores backup servere, som er fysisk placeret i vores andet datacenter på Sydsjælland.

Vores kunder er derfor sikret gendannelsesgaranti. Datacentret er konstant afkølet og udstyret med brandalarmer og brandslukningssystemer, der bruger ‘inergen’ (iltfortrængning) i stedet for vand, for ikke at skade udstyret og dermed jeres data.

Hvis serveren står hos NHL Data har vi mulighed for at drifte din server og applikationer for dig, så du udelukkende kan fokusere på din forretning.

Hvad er den billigste løsning?

Udover den øgede sikkerhed, er skyen også ofte den billigere løsning. Ved at skifte til skyen sparer du nemlig strømregningen til den fysiske server, som står på dit kontor. Selve overflytningen til skyen koster et engangsbeløb, som nogle gange svarer til det du betaler i elregning hver måned.

NHL’s kunder betaler en fast pris pr. måned for en cloud-løsning, der opfylder alle behov, og du bliver derfor ikke overrasket over skjulte omkostninger til f.eks. nyt hardware eller licensafgifter.

Hvordan kommer jeg i skyen?

Hvis du er blevet interesseret i de fordele, der er ved en cloud-løsning, så har vi gjort det nemt for dig at komme i gang. Du har også altid mulighed for telefonisk hjælp hos vores kompetente og teknisk dygtige medarbejdere – alle hverdage melem kl. 09:00-16:00 på tlf. 70 28 66 00. Du kan også skrive direkte her.

Anbefalede indlæg

Ingen kommentarer endnu.


Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *